domingo, 20 de noviembre de 2011

UN ALTRE SUPER PARTIT SENSE SORT

Després de presenciar el gran partit del juvenils, on van guanyar amb comoditat el seu encontre contra el Sitges-Burjassot (continuant així amb una bona campanya a un punt dels líders) i saber que les xiques van guanyar en Almenara, tocava anar a Castelló amb l'equip sènior per a lluitar pels dos punts i superar-los en la classificació.

BM CASTELLÓ 19 - 18 UE BETXÍ

El partit s'iniciava amb la impuntualitat de l'àrbit, que només va arribar 5 minuts abans del xiulet inicial... tot i això, es va iniciar quasi amb normalitat d'horari.
Va ser un inici molt bo per als visitants, ja que superàvem la defensa 3-3 del Castelló amb molta facilitat i les nostres propies defenses surtien efecte. El parcial més gran va arribar amb el 6-12 a favor. Però des d'eixe moment, els locals van reaccionar en el seu joc amb un canvi de defensa molt bo, que va retallar les distancies fins arribar al 12-13 del descans.
La segona part va mostrar un guió totalment diferent al de la primera, ja que el resultat estava igualat en tot moment i els errors per part dels dos equips no paraven d'aparèixer. Fins a 10 minuts el partit va estar sense gols, però al final la tensió va poder amb nosaltres (vam tindre el partit a la mà però es van errar moltes jugades clares) i amb l'àrbit (es va deixar influenciar per la gradería, la qual va apretar moltíssim, fent que algunes decisions clares, al nostres favor, caigueren en la banda del Castelló), fent que es perguera el partit per tan sols un gol de diferència.

Però hi ha que dir que va ser un gran partit per la nostra part i que estem en la bona linea de treball. Poc a poc eixiran els resultats!!

La setmana que ve a intentar conseguir els dos punts en la sempre difícil pista del CH Vilareal, que contra nosaltres sempre van a tope i es veuen grans partits. A les 19:30h podreu vore'l al Llorenç de Vilareal.