domingo, 26 de febrero de 2012

SIMPLEMENT, INCREÍBLE

UE BETXÍ 22 - 17 BM ALQUERIES

Des del club ens podem fer una idea de tot lo que la gent va gaudir en la grada i de la festa que es va viure, durant dos hores, al pavelló municipal, pero només vosaltres saveu lo que allí va passar.

No eren encara les 7 i la gradería començava a prendre forma; la gent anava arribant i els nervis en els jugadors s'incrementaven. Tota aquesta adrenalina continguda va servir per a realitzar un boníssim inici de partit, passant per damunt a les Aqueries en quasi tots els aspectes del joc i aconseguint un primer parcial de 6-3 que, virtualment, ens classificava. Només amb l'actitud que els nostres jugadors tenien i la força que la grada feia cada vegada que marcavem gol, era suficient per a mantindre el resultat fins al descans, ja que eixien totes les jugades en atac i defensivament el treball era magnífic.
Una volta iniciada la segona part tot pareixia igual, és més, la diferència s'incrementava fins als 8 gols (recordem que només havíem de guanyar de tres). L'ambient no va decaure, però va arribar tot moment difícil en un partit, mantindre el cap fred i no deixar que la tensió poguès amb nosaltres. Ens va passar factura el cansament físic i ens van reduïr la diferència fins a 3 gols, provocant un temps mort obligat per part de la esquadra local. Va ser clau; la mentalitat no va baixar i, tot i que el físic ja no acompañava, la diferència es va mantindre fins els últims minut, on la sort caiguè del nostre costat i aconseguirem dos gols que van fer esclatar l'alegría a l'interior del pavelló.


Nosaltres encara no donem crèdit a la reacció que la gent del poble i dels voltants va tindre a l'hora d'animar al nostre equip fins aconseguir la classificació per a les semifinals dels play-offs, però una vegada viscut, volem continuar fent les coses bé i, sobre tot, fent-vos passar bones estones al pavelló, com ja passava antigament amb l'handbol.

Volem recalcar sobre tot, la gran importància que teniu i que sense vosaltres no haguerem aconseguit passar. I també agraïr a la corporació de Bombos i Tambors de Betxí la seua col·laboració, ja que sense ells l'ambient no haguès sigut el mateix.

Moltes gràcies a tots, però una cosa molt important: açò no queda ací, la competició segueix i aquest dissabte tenim el partit d'anada de les semifinals contra el BM Castelló, un club històric i dur que de segur ens ficarà les coses difícils. Contem en vosaltres per a aquesta semifinal, us esperem a tots a les 19:00 hores al pavelló!!

JUNTS PODEM!!!! EL DISSABTE LA TORNEM A LIAR!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario