miércoles, 21 de noviembre de 2012

DOS PUNTS MOLT DIFÍCILS

CH VILAREAL 22 - 29 UE BETXÍ

El passat cap de setmana, el nostre equip sènior es va desplaçar a Vilareal amb l'objectiu de tornar a la victòria després de perdre la bona ratxa front al BM Benicàssim. Tot i açò, els nostres savien que el partit anava a ser molt complicat degut a la duressa de l'equip local y de la seua potència atacant.

Va començar el partit amb més de mig hora de retràs degut a un mal ajust d'horaris esportius i pot ser que aquesta espera va minvar una mica la concentració dels jugadors, ja que l'equip local va iniciar l'encontre molt fort i nosaltres erràvem massa llançaments, tot i desplegar un gran joc (resultat a la mitja part: 13-12).
Però a la segona part aquest aspecte negatiu va canviar i quasi tots els llançaments es transformaven en gol. Açò junt a que el joc continuava sent molt bo i el ritme elevadíssim, va fer que el Vilareal, poc a poc, deixara de lluitar. 
Finalment van guanyar el partit amb molta solvència i veem que aquest ritme elevat és el que necessitem sempre.

Continuem en la lluita per les primeres posicions i açò ha de servir-nos per a motivar a tot el món. Us esperem aquest cap de setmana al pavelló municipal de la Garrofera (Almassora) per a seguir lluitant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario