martes, 25 de noviembre de 2014

BM CASTELLÓ "B" 16 - 27 UE BETXÍ

Com ja passara a Benicarló, l'equip es desplaçava a Castelló baix mínims per encarar un partit complicat tot i la distància a la classificació d'ambdós equips. Les lesions solen vindre totes de colp i no s'han fet esperar. D'altra banda, les ganes renovades d'aquest any i la implicació dels disponibles d'Óscar Camany va fer que es desplegara un bon joc en atac i una forta defensa concentrada durant qüasi tot el partit.

Si, per motius d'estudis i personals (a part dels lesionats abans del partit), ja vam anar a jugar amb 11 efectius (2 porters), només faltava que durant els primers 10 minuts causaren baixa Carlos Martín per un aparatós esguinx al peu i Rubén de la Rosa amb una contractura al coll. Tot i quedar-nos amb només dos canvis vam poder aguantar l'alta exigència de l'encontre i superar amb solvència l'inici de partit on vam errar uns 6 llançaments clars. A partir d'ací la forta defensa plantejada va anar reduïnt als locals i, junt amb els ràpids gols de contraatac, es va anar generant una ventatja que ens deixaría al descans amb un resultat de 7-14.

A la segona part vam eixir adormits i els de Castelló es van apropar una mica amb un parcial de 4-1 (11-15). Però res més lluny de la realitat que s'havia vist durant la primera part. Els nostres van generar un fort mur defensiu de nou i, poc a poc, els gols van anar caent fins arribar amb una diferència d'11 al final del partit.

Dos puntets més que ja ens sitúen segons a la classificació, empatats amb el Club Handbol Vilareal (rival del dissabte a casa), i que no ens despenja del tot del primer classificat, el BM Vinaròs, que continúa implacable aquesta primera volta.

Taquem aquesta crònica del Sènior amb ànims de cara al dur partit que els espera dissabte!!

Jugadors: José A. Doñate (p); César ïñiguez (p); Rubén Ruiz (3 gols); Adrián Rubert; Andrés Ramírez (4); Carlos MArtín; Jaime Ruiz (3); Jorge de la Rosa (7); Ignacio Sorribas (4); Mauro Calpe; Saúl López (4); Rubén de la Rosa.

Entrenador: Óscar Camany.
2n entrenador: Sergi Aicart.