martes, 23 de diciembre de 2014

CAMÍ DIFÍCIL, PERÒ DONANT LA CARA

Han passat dos partits des de l'última crònica degut a problemes tècnics, però ací estem de nou per a fer-vos un xicotet resum dels mateixos i que estigueu informats de la evolució de l'equip aquestes dues setmanes, després de les quals hem arribat a les vacances de nadal tercers a la classificació amb 3 punts de ventatja respecte al quart.

UE BETXÍ 26 - 22 BM ALQUERIES


L'equip s'havia preparat aquest encontre a consciència després de la derrota al primer partit de lliga. Disposats a fer-ho bé i agradar al públic, els nostres xics es van partir la cara durant els 60 minuts, però no va ser fins els últims 10 quan realment es van distanciar al marcador. Açò va ser possible per la veterania de l'equip rival, el qual va aguantar en tot moment l'ímpetu de l'equip local. Però l'alt ritme imposat pels de casa els va desgastar fins al punt de no poder seguir lluitant fins al final, cedint els dos punts al conjunt que més ho va merèixer.

Ací teniu la galeria de fotos de l'encontre, gràcies al fotògraf local Rubén Seglar, el qual ens ajuda sempre que pot amb bones fotografies:


Amb aquesta victòria pareixia que les coses tornaven al seu lloc i que la segona volta no seria tan dura com la primera, però queda demostrat que mantenir-se a la part alta de la classificació durant tants anys no és tan fàcil com alguns pensen. 

CAH ONDA 29 - 29 UE BETXÍ

Després d'un bon partit davant l'Alqueries, teniem l'oportunitat de distanciar-nos del quart classificat fins als 5 punts, ja que jugàvem davant l'Onda. Però com ja hem dit, no és fàcil mantindre un nivell alt i sempre hi han moments millors i pitjors.

Les ganes que es van mostrar la setmana anterior no es van vore aquesta. L'Onda ho va notar i va aprofitar per ixir al 150%, concentrat en tots els aspectes del joc i amb ganes de guanyar al seu veí. Dons així va ser durant gran part de l'encontre, ja que fins la part final del partit, els locals es van aprofitar dels continus errors visitants i de la baixa intensitat defensiva, situant-se sempre per davant del marcador. Però la reacció havia d'arribar i en només 5 bons minuts del nostres jugadors, van remuntar i es van situar 3 gols per davant al marcador. I una volta més, de forma incomprensible i com ja va ocórrer davant el CH Vila-real, creent que ja estaven els deures fets, la relaxació va tornar a l'equip, propiciant l'empat final al marcador i gràcies, perquè ens manté a 3 punts com a rival directe i no a només 1, la qual cosa hagués dificultat moltíssim el panorama lliguer.

Després d'aquestos problemes, l'equip ha fet conjura i està carregant les piles de cara al pròxim partit, al qual esperen amb moltíssimes ganes de demostrar la realitat de perquè estos anys han aconseguit tantes alegries per als nostres.

Tots junts tornarem a arribar lluny. Fins prompte i Bon nadal a tots!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario