lunes, 1 de diciembre de 2014

NO ACABEM DE TROBAR EL CAMÍ...

UE BETXÍ 24 - 25 CH VILAREAL

Un altra volta ens costen 2 punts una desastrosa i inexplicable actitud des de l'inici del partit junt amb un llançament rere un altre errats sense cap motiu.

El Vilareal es va aprofitar de la nostra passivitat atacant, ja que defensivament no va estar mal (ens van fer 12 gols durant la primera part i 4 van ser de contraatac a causa del mal atac), i es va situar amb una bona renda amb la que guanyar una mica de tranquil·litat. El nostre gran problema: cames parades, no atacar a fer gol, pases telegrafiats, apatia fins i tot entre companys i, una volta més, molts llançaments 6 contra 0 errats, un bon nombre d'ells contraatacs claríssims). No sabem ben bé quina és la causa d'aquesta irregularitat, però sí sabem que les coses han de canviar fincant ganes des del minut 0.

Tot i la mala primera part, el resultat era de 8-12 al descans i açò deixava lloc a la esperança, ja que millorant una mica les coses podríem donar-li la volta al partit. I així vam intentar fer-lo; l'únic problema? que només començar la segona part els visitants es van distanciar encara més al marcador (7 gols). Però va aparèixer una de les coses per les quals aquest esport és tan bonic de viure com a espectador i com a jugador. Quan ningú confiava en la remuntada va sortir la garra d'un equip guanyador i amb la suficient qüalitat tècnica per donar-li la volta a l'encontre. Un gol rere un altre van caure de la nostra part, ajudats per les aturades a la porteria i les ràpides contres. I és ací quan el públic va respondre amb el seu ànim, ajudant-nos a empatar l'encontre a 20 a falta de 7 minuts pel final del mateix. Tots els factors eren al nostre favor per endur-nos els 2 punts. Però com si tot haguès sigut un miratge, vam disposar de 4 contraatacs més per situar-nos 4 gols per davant del nostre rival i acabar d'apuntillar-lo i, de nou, errors, errors, errors i precipitacions, en part normals per l'ansietat acumulada durant tot el partit, però que no es poden tornar a repetir si volem, una temporada més, arribar amb opcions d'ascens a final de temporada. Naturalment, el CH Vilareal va aprofitar totes les nostres errades i va marcar el gol de la victòria quan faltaven 20 segons de partit. Nosaltres vam poder preparar fins i tot una última jugada per poder empatar però ni per aquestes vam tindre sort, morint el partit en un colp franc directe pràcticament impossible de materialitzar degut a la gran muralla defensiva del rival.

D'altra banda, cal donar un toc d'atenció a la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana per dur només un únic àrbit a aquest partit tot i saber que, de costum, aquest sol ser dur i difícil d'arbitrar. A més, el col·legiat designat no va estar a l'altura i va tindre greus errors cap als dos conjunts que, en molts moments decisius, va traure de les caselles a molts jugadors, provocant situacions lletges, tenses i alguna que altra expulsió injusta. Nosaltres no justifiquem la derrota amb açò perquè no estariem dient la veritat, però un arbitratge com el que es va vore el passat dissabte no es deuria repetir mai més a cap lloc pel bé de l'esport en general.

Només ens queda donar les gràcies a ixa gran afició que vau vindre a animar-nos i, al mateix temps, demanar-vos disculpes, ja que ja són dos els partits en els que us donem una imatge que no és la que volem que tingueu ni és la que us mereixeu. Intentarem canviar-la en el pròxim partit que, per cert, és prou decisiu també: juguem contra Les Alqueries (dissabte 13). Us hi esperem a tots de nou amb ganes de donar guerra!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario