jueves, 22 de enero de 2015

2 PUNTS QUE ENS DISTANCIEN DE LA 4ª PLAÇA

UE BETXÍ 27 - 18 BM BENICARLÓ

Rubén Ruiz llançant des dels 6 metres.

Dia atípic de partit degut a Sant Antoni, el cual ens va donar sort i ens va ajudar a obtindre els 2 punts en un partit que es presentaba vital per no despenjar-nos del segon classificat i ficar una mica de calma en la situación a la classificació, ja que ara tenim una ventaja de 5 punts sobre el quart, cinqué i sisé classificat.

L’encontre va arrancar a un ritme molt alt i amb bones intervencions del nostre porter. Açò va facilitar la ventaja de 5-1 que reflexava el marcador durant els primers minuts. Vam seguir igual d’intensos en defensa fins el final de la primera part, propiciant que l’equip de Benicarló només anotara 5 gols durant 30 minuts. EN atac, en canvi, vam començar molt bé però ens vam atascar una mica durant els minuts finals, aconseguint només 11 dianes.

Adrián Nebot en un espectacular salt des de l'extrem.

La segona part va tindre dos parts, una 10 minuts, a la qual el Betxí va seguir amb un ritme alt i va ficar més distancia al marcador i una segona, amb els 20 minuts restants, on va parèixer que els dos equips s’haguesen ficat d’acord per baixar els braços i intercanviar gols amb relativa facilitat, sobretot a favor dels nostres, que sense gaire esforç veien que la diferencia es feia encara major arribant, fins i tot, als 10 gols de ventaja. Finalment, amb un gol visitant a l´’ultim segon de partit, la diferencia es va situar en 9 gols i ens va manar a casa amb la sensación de tranquilitat pels deures ben fets però amb ganes de molt més, començant per la semana que ve contra el BM Vinaròs.

Respecte a l’afició, hi ha que donar-los les gràcies perquè tot i el fred que feia, es van animar a vindre al pavelló a donar-nos els seus ànims, bombo y pitos inclosos, havent una entrada d’unes 110-120 persones.