domingo, 25 de enero de 2015

LA UE BETXÍ HA TORNAT

BM VINARÒS 28 - 27 UE BETXÍ

Este és el vídeo de l'encontre, del qual no compartim ni molt menys els comentaris dels "analístes" locals. Aquesta volta han resultat massa agressius contra els nostres jugadors i fins i tot contra el nostre club, menysprean-lo en certs comentaris al llarg del mateix. Tot i açò, nosaltres som un club senyor i en cap moment hem faltat ni faltarem al respecte a cap equip rival, siga el que siga. Per tant, donem l'enhorabona a l'equip local per la victòria en un gran partit de tots dos equips i demanariem al Club Balonmano Vinaròs més mirament amb el que expresen de manera pública, perque no consentirem cap altra falta de respecte més.

Ara bé, anem al partit, des de l'inici, els nostres jugadors van donar un colp damunt de la taula y amb una actitut enorme van començar a treballar-se una ventatja de 4 gols als 15 minuts de partit. El joc estava siguent bo i la defensa agresiva a la par que la local, provocant així numeroses pèrdues del rival. Altre dels factors importants va ser els ràpids contragols i contraatacs, duts a terme amb molta eficàcia. Però ací va vindre el primer baixó dels notres i el Vinaròs va traure la força i la qüalitat que té per recuperar la distància perduda i arribar al descans amb un marcador a favor de 17-16.

La segona part va ser més del mateix, igualtat durant molt de temps, encara que el joc es va embrutar una mica més per part dels dos conjunts, els quals manetenen una rivalitat des de ja fa molts anys. Però ací és on vam aparèixer de nou per marcar un punt d'inflexió que després no vam saber mantindre. Gràcies a la gran actuació de César Íñiguez a la portería i uns bons atacs, vam aconseguir una diferència de 3 gols (23-26) que va tornar en desesperació al conjunt local, el qual s'ofegava en es continues accions individuals i llançaments de fora de l'àrea, en les quals es basa el seu joc. Però una mala decisió arbitral, expulsant un dels nostres jugadors de forma injusta, va augmentar el cabreig en l'equip i la desesperació va canviar de costat, provocant que no anotarem cap gol en 10 minuts i facilitant que el Vinaròs remuntara fins el 27-27. A l'últim minut, un gol dels locals els situava amb la victòria momentànea, ja que faltaven 13 segons per jugar. Vam provocar colp franc i a falta de 6 segons es va aconseguir una acció de llançament des de l'extrem, la cual va ser tallada de forma brutal (colpejant al nostre extrem amb els dos punys a la cara) per un jugador ja conegut per aquestes violentes accions (recordem que l'any passat va ser el protagonista d'una acció pareguda a l'últim minut de partit). Per tant, penalti al nostre favor a temps parat que no vam aconseguir marcar per empatar l'encontre, lo que haguès sigut del tot just per ambdòs conjunts.

Però allò més important, més allà dels intrascendets punts, és haver demostrat que no tenim por a ningú i que en esta categoría seguim siguent els mateixos de sempre.

Senyores i senoys, la Unió Esportiva Betxí ha tornat i ho ha fet amb més ganes que mai de demostrar lo que els seus jugadors son capaços de fer.