domingo, 8 de febrero de 2015

DEURES FETS. I ARA, A PER LA FASE

UE BETXÍ 29 - 19 BM CASTELLÓ "B"

Partit similar al de la setmana passada contra el BM Almassora "B, però aquesta vegada el rival no va estar en cap moment per davant al marcador. El partit s'iniciava amb la necessitat de guanyar per obtindre definitivament el tercer lloc a la classificació, el qual ens classifica per a les eliminatòries classificatories per a la Fase d'Ascens 2015 a 2ª Nacional. I així es va demostrar a la pista durant esls primers 20 minuts: serietat, intensitat i ganes de guanyar que es van traduïr en una ràpida distància al marcador. A partir d'ací es va especular una mica amb el resultat i açò va fer que el rival retallara distàncies fins els 5 gols (14-9 al descans). Açò va continuar a la reanudació fins el punt de tindre a només 1 gol per sota als visitants (14-13), però era un resultat una mica allunyat de la realitat pel que s'estava veent a la pista i quan els nostres xics van accelerar de nou, en només 5 minuts, van aconseguir distànciar-se fins als 5 gols de diferència. A partir d'ací i gràcies al augment de la intensitat defensiva, la diferència va anar augmentant poc a poc fins al 29-19 final que reflexava el lluminós.

La setmana que ve concluïm la primera part de la lliga a Vilareal i, després d'una jornada de descans, disputarem les eliminatòries pel títol de campió de la lliga 1ª autonòmica 2015 grup nord, classificatòries per a la fase d'ascens a 2ª Nacional 2015. La primera pedra serà el mateix Vilareal (si guanyem l'eliminatòria serem a la fase d'ascens). Estem desitjant que arribe el moment de jugar-la i demostrar el que sabem fer dins de la pista, però vosltres cobrareu una importància capital per tal d'aconseguir-ho. Aneu agafant forces...