martes, 27 de marzo de 2012

3ª POSICIÓ, PERÒ MOLT ORGULLOSOS DE L'AFICIÓ DE BETXÍ

La fase d'ascens ha arribat a la seua fi i ens deixa la sensació de que podríem haver quedat millor classificats però, també, que tenim una afició, jugadors, cantera, etc. espectacular!
Açò que hem viscut aquest cap de setmana no ho havíem vist mai. Tot el poble plenant la gradería per a animar al nostre equip i creant un ambient entorn l'handbol espectacular!

No sabem per on començar a resumir el cap de setmana, però allò que si que volem és donar les gràcies a tots i demanar disculpes esportives per no haver arribat, fruït de la inexperiència, a l'altura d'una afició que no té preu.

Abans que tot resumirem breument els partits dels nostres xics:

UE BETXÍ 30 - 25 BM MONTERRÍO BENEJÚZAR

Bon equip l'alicantí, similar al nostre en estatura i moviment de baló. Igualat en tot moment, el partit va ser trepidant degut a la velocitat del joc: molts contraatacs, jugades on el baló corria molt i sobre tot, molts gols. Com a resum podem dir que l'equip local va saber aprofitar molt bé les seues virtuts (una d'elles la gradería, la qual va apretar als visitants en tot moment) i els rivals van pagar els seus nervis i la pressió que la gradería va provocar. Bon partit del Betxí on, en tot moment, va fer allò que devía.


BM FLORIDA HCP 29 - 23 UE BETXÍ

Arribava el dissabte i amb ell el gran partit de la Fase d'Ascens. Previsió de que el pavelló estaría ple i dos grans equips a la pista. Però tot i el resultat, no reflexa la igualtat que durant tot el partit va presidir al marcador i al joc. Animats perla gradería, els locals van apretar als valencians fins a deixar-los darrere al marcador durant 50 minuts.
Però va arribar el moment clau: el baixó físic i la ansietat. La UE Betxí volía guanyar com fora eixe partit com a homenatge a l'afició i quan els de Florida (un gran equip, que va ser prou millor que Betxí) van apretar, els nostres xics van cometre errors fruït de la inexperiència, encaixant molts gols en 5 minuts (un càstic excesiu després de vore el partit...). També cal remarcar que l'actuació del nostre guardameta David Gil va ser brillant i ens va mantindre dins del partit en tot moment.


Bonic i emocionant el partit del dissabte, si senyor! Però allò que més ens va emocionar va ser gaudir d'una gradería plena de paret a paret. No cabía ningú més! Quan ho recordem, encara se'ns fica la pell de gallina...


UE BETXÍ 18 - 24 BM QUART

Repetició del partit del diumenge de la Fase d'Ascens 2011 on es va classificar el BM Quart i, per tant, hi havíen ganes de guanyar-los. Aquesta vegada amb un equip més equilibrat, la UE Betxí va intentar aconseguir la victòria per tots els medis disponibles, demostrant que savem jugar (i molt bé) a aquest esport, ja que durant 2/3 de partit el domini va ser local. Però de nou van apareixer les imprecisions, aquesta vegada cara a portería. Vam errar molts llançaments (mèrit del porter de Quart), inclosos 4 penaltis, tallant les nostres possibilitats de victòria. Tot i açò, justa victòria del BM Quart què, tot i que el partit es va embrutar un poquet al final fruit del partit de l'any passat, van respectar el rival i van aconseguir un mereixcut ascens a 2ª Nacional.


Com a repàs final dels partits podem dir que Betxí va lluitar tots tres i va provocar moltíssims problemes als tres equips. De fet, tots els partits es van decidir en els minuts finals (arribant al descans sempre amb ventatja al marcador dels nostres) on els nervis i la inexperiència van afectar moltíssim. Però va ser un gran espectacle i es va vore un nivell altíssim, la qual cosa es va traduïr en què la gent s'ho passara d'allò més bé, també ajudant l'espectacle musical continu, a càrrec del DJ LOCAL RUBÉN PELEGRÍ. Sense ell no haguès sigut possible l'ambientàs aconseguit durant tot el cap de setmana. Moltes gràcies.


No cal parlar més del tema competitu, ja que tothom va poder veure els partits i estan resumis dalt. A més, en breu hi hauran moltes fotos y els videos dels partits (aquests últims tindreu que posar-vos en contacte amb gent del club per a obtenir-los). Ara toca comentar un poc l'acte extraesportiu que es va realitzar el dissabte pel matí: el clínic d'entrenadors a càrec de César Argilés.
Vam poder gaudir d'una persona espectacular i amb molts vitalitat, que ens va mostrar tècniques d'entrenament i les seues idees sobre l'handbol. Va ser molt gratificant poder asistir.


Xics i xiques del club amb César Argilés

A més, el diumenge pel matí es va disputar un partit entre un combinat Cadet-Infantil femení de Betxí i la selecció provincial de Castelló infantil femenina. L'afició s'ho va passar dàllò més bé amb les menudes del club i, seguidament, els més xicotets del poble van poder gaudir d'un castell unflable a l'exterior del pavelló durant tot el matí.


Des del club considerem, humílment, que l'organització, tot i tindre aspectes que es van poder millorar, va ser tot un èxit. Vam crear l'ambient que voliem i l'afició va respondre a la perfecció, respectant a tots els participants i animant als nostres xics fins al últim minut dels 180 que van disputar.
Només ens queda agraïr al BM M. Benejúzar, BM Quart i BM Florida CP la seua participació i la seua esportivitat durant tot el cap de setmana. Hem trobat amics en aquestos equips i tard o prompte ens tornarem a veure les cares. Enhorabona al BM Quart per el seu ascens tan mereixcut i esperem que us vaja bé en 2ª Nacional.

I ARA SÍ, ACABEM, MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTA LA GENT QUE VA PLENAR LES GRADERÍES DEL PAVELLÓ!!! US EN DEVEM UNA I TARD O PROMPTE US LA TORNAREM!!! SOU ELS MILLORSS!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario