domingo, 29 de abril de 2012

BON INICI DE LA DEFENSA DEL TÍTOL

BM ALMASSORA 14 - 23 UE BETXÍ

Ahir vam iniciar la defensa del títol de copa en casa del BM Almassora. El partit es va saldar amb una victòria relativament còmoda si tenim en conter que després de la fase d'ascens l'equip encara no ha entrenat molt i era el retorn al joc.

Durant tot el partit els visitants vam tindre el resultat dominat, sense donar, gairebé, opcions als locals. La joventut dels seus jugadors (una gran quantitat de juvenils) va provocar molts errors de circulació de pilota i aquestos van ser aprofitats pels nostres, que, sortint molt ràpid a la contra i una circulació de pilota bona en atac estàtic, van aconseguir una bona renta de cara a la posibilitat de classificar-nos per a les semifinals.

El pròxim cap de setmana tenim una nova cita al pavelló municipal de Betxí!! Ens visita el campió de lliga, el BM Benicàssim, per a intentar guanyar-nos i situar-se líders en solitari al grup de copa. Nosaltres intentarem que no siga així i defensar els dos punts al nostre pavelló!! 

De segur que amb la vostra ajuda podrem lluitar per aconseguir de nou el títol, pero de moment, ajudeu-nos a aconseguir la victòria la setmana que ve!! US ESPEREM!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario