domingo, 20 de mayo de 2012

DE NOU, IMPOSIBLE ALQUERIES

BM ALQUERIES 20 - 19 UE BETXÍ

Com tota la temporada, dels 3 partits disputats a Les Alqueries, no hem sigut capaços de aconseguir la victòria en cap d'ells. Aquesta vegada, com la última als quarts de final dels play-off, el resultat ha sigut molt ajustat i deixa l'eliminatòria totalment oberta per a la tornada de les semifinals de la copa.

El partit va començar i va acabar igualat tot i la duressa dels locals i dels nostres errors en defensa. Els gols anaven caent en la primera part prou ràpid i pareixia que anava a ser un partit amb molts d'ells. Els nostres manaven en el marcador en quasi totes les fases d'aquesta primera part i els porters locals no podien evitar-ho. Però, tot i açò, vam arribar al descans amb empat a 13 gols.
En la segona part, la duressa va augmentar i cada atac visitant es convertia en un colp mal donat a la cara, coll, pit, etc. seguit de incomprensibles protestes. Però vam mantindre la calma el poc necessari per a seguir-los en el marcador (en la segona part vam estar per darrere 1 o 2 gols sempre) i que no sentenciaren l'eliminatòria. Ací l'actuació dels porters de les Alqueries va ser decisiva, ja que van aturar una gran quantitat de llançaments i penaltis i van evitar que guanyarem el partit de manera còmoda (parlant del resultat, no del joc en sí). Tot i açò, el resultat va quedar molt obert i el divendres a les 8 de la nit tindrem una altra lluita per vore qui arriba a la final de la copa Federació 2012.

No fa falta que us diguem que el divendres a les 20:00 h us necessitem a tots al pavelló per animar al nostre equip! Hem de remuntar el resultat i guanyar per 2 gols i sense vosaltres no ho aconseguirem!

¡És l'ultim esforç de la temporada, Ale Betxí!