domingo, 6 de mayo de 2012

DEFENDRE LA COPA ENS SENTA BÉ

UE BETXÍ 25 - 19 BM BENICÀSSIM

Partit complet en tots els sentits el vist ahir al pavelló municipal. Vam recobrar el bon joc en atac i una sòlida defensa va aturar tots els atacs del actual campió de la 1ª Autonòmica, aconseguint, per fi, una mereixcuda victòria davant d'aquest dur rival ple de jugadors molt experimentats.

Durant tot el partit els locals van dominar el marcador, gaudint fins i tot de diferències de fins a 5 gols, però les errades i les faltes de concentració ja típiques en nosaltres van fer que arribarem al descans amb només tres gols de ventatja.
Ja en el segon temps, la diferència va augmentar en dos gols, però a partir d'ací, el nostre joc va decaure una mica i les contres ràpides van retallar al marcador fins a col·locar-se a només 1 gol de diferència. Una vegada arribats a aquest punt, en un altre moment de la temporada tal volta ens haguerem guanyat pel nerviosisme, però es va notar que poc a poc l'equip va adquirint experiència i ja no ens afecta tant aquest tipus de pressió. Vam solventar el partit amb una dura defensa (i quan la defensa cometia errors, sortía la figura del nostre porter David Gil i ho solucionava) i uns atacs molt treballats (inclús sent 1 home menys a la pista). Els minuts finals van estar marcats per la impotència visitant i un joc dur que estava fora de lloc, però a la vegada comprensible.

Aquest partit ens deixa una gran motivació i fa que recuperem unes ganes de lluitar per aquesta competició que havíem perdut després de la fase d'ascens. Anirem a per totes el pròxim partit i intentarem cñassificar-nos per a les semifinals.

Moltes gràcies a la gent que va vindre a animar-nos i us esperem el divendres al pavelló de Vila-real!

No hay comentarios:

Publicar un comentario