sábado, 31 de agosto de 2013

NOVA TEMPORADA, NOVA IL·LUSIÓ


Si la temporada anterior va acabar amb bons resultats (tercers en lliga i campions de la copa), per a aquesta les aspiracions no serán menors, ja que l'equip sènior intentarà per tots els medis aconseguir la classificació per a una nova fase d'ascens a 2ª Nacional.

La pretemporada fa dos setmanes que s'ha iniciat i els jugadors van assolint els conceptes del nou entrenador, el ex-jugador Sergi Aicart. Poc a poc es va millorant la condició física i l'equip va prenent forma. I açò es veu ajudat per la incorporació de nous jugadors a l'equip; gent jove que ve molt fort des de les categories inferiors (com Adrián Nebot, Samuel Fernández o Mauro Calpe) i d'altres que van deixar de jugar a Betxí i que aquest any recuperem (com Pablo García).

Pel moment, l'equip ja coneix el seu calendari lliguer, un poc atípic i més paregut al d'una categoria infantil o cadet que al d'una sènior. Però bé, els jugadors están molt il·lusionats amb aquesta campanya i açò de segur que es reflexarà a la pista. Podeu veure el calendari de l'equip sènior al següent enllaç:


Pel moment, si ja voleu vore en acció a l'equip sènior, aquesta vesprada a les 18:30h tindrà lloc al poliesportiu municipal el primer partit preparatori. El rival serà un dels forts de la nostra categoria, l'handbol Vinaròs. Com es de costum, us esperem a tots al pavelló, ja que aquest any sereu, una altra volta, peça fonamental de l'equip. Necessitem que vingueu a recolçar-nos des del primer moment!!!


18:00h
DISSABTE 31 D'AGOST


ALTRES CATEGORIES DEL CLUB

Pel que respecta a la base del club, aquest any perdem un dels pilars que havíem assolit durant aquests últims anys: l'equip femení juvenil. Aquest equip, que enguany era sènior, no ha pogut formar-se degut a la falta de jugadores i altres malentesos. Però des del club estem segurs que en un futur no molt llunyà podrem tornar a recuperar-lo.

Però no penseu que aquest any no tindrem equip femení, perquè no és així. L'equip cadet ja està entrenant-se i de segur que farà una bona temporada.

Per altra banda i per a finalitzar, les categories masculines seràn: aleví, benjamí, infantil, cadet i juvenil, completant així, de nou, un altre any amb totes les categories assegurades.


No res més a dir, simplement que esperem que gaudiu dels nostres equips, ja que de segur que veniu tots els caps de setmana a veure els partits i a recolçar als equips com és de costum. Us esperem a tots al pavelló i comencem per hui. A guanyar contra el Vinaròs!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario