domingo, 27 de octubre de 2013

DEMOSTRACIÓ DE PODER

BM VINARÒS 27 - 30 UE BETXÍ

Dur partit el disputat ahir a terres del nord de Castelló contra un BM Vinaròs fins ahir líder de la categoría. El dur treball de tots aquestos mesos va donar el resultat esperat el día on més difícil va tindre les coses el nostre conjunt. La defensa va ser espectacular, tots a una, i l'atac amb molta movilitat com es de costum al nostre equip, ofegant durant quasi tot el partit als rivals i sense deixar-los desplegar les seues armes.

Des dels primers minuts el Betxí va marcar el ritme del partit i va dominar el marcador amb una renta sempre de 3-4 gols. Va ajudar moltíssim, a més de la gran defensa, l'actuació del nostre porter David Gil, el qual va aturar els balons necessàris per donar confiança als seus companys i motivar-los una mica més. La primera part va mantindre un gran predomini visitant, el qual només va vore perillar una mica la renta als últims minuts, quan es va relaxar i va rebre un xicotet parcial de 3-0. Tot i açò, els nostres joves jugadors van mantindre la mà dura en defensa i amb dos bones recuperaciones van allargar la diferència de nou a 4 gols al descans.

A la segona part, tal i com s'havía intuït al final dels primers 30 minuts, la gradería va agafar protagonisme i va animar als seus cap a la remuntada. I casi ho van aconseguir, ja que l'equip llagostiner, després de 15 minuts on la diferència es va mantindre a 4 gols, en menys d'altres 5 van aconseguir remuntar aquestos 4 gols i situar-se 24-24 al marcador. Però l'equip local va pagar molt car aquest gran esforç. A les portes d'aconseguir l'heròica, van fracasar deixant escapar al marcador de nou al nostre conjunt per 3 gols, els quals, a falta de 5 minuts, van resultar impossibles d'alçar.

La UE Betxí ha donat un colp damunt de la taula contra l'equip que, a priori, era el millor de la categoría. Açò ens ha de servir per a evitar derrotes inesperades com la d'Alqueries i no deixar escapar cap punt més. Ara a gaudir de les minivacances i a intentar guanyar a casa del Castelló "B", el qual ha derrotat per 14-15 al CH Vilareal, un dels durs rivals de la categoría.

Per finalitzar, cal donar les gràcies al BM Vinaròs per la retransmissió del partit, del qual podrem gaudir sempre que vulgam.