lunes, 7 de octubre de 2013

L'EQUIP ESTÀ A PUNT

UE BETXÍ 28 - 20 CH VILAREAL

Gran partit el viscut el passat dissabte al pavelló municipal de Betxí. L'equip sènior va saber controlar l'encontre durant la totalitat del temps tot i tindre alguns baixons pel que fa al joc ofensiu i defensiu. Els nostres van estar recolzats per la graderia i aquest va ser un aspecte clau per a no baixar la intensitat i mantindre-la fins al final del partit.

La primera part va estar marcada per l'agressivitat de la defensa visitant, la qual no va tindre cap mirament a l'hora de protegir la seua porteria. Però, com no és de costum, l'àrbitre de l'encontre va parar aquest joc perillós amb targetes i exclusions evitant, així, que el partit estiguès fora de control per la seua part. Quant al joc, l'equip va dominar prou bé els primers 20 minuts, però els 10 restants van estar marcats per les imprecisions locals, ajudant així a què el CH Vilareal s'apropés al marcador al descans (13-10).

Però el descans no va ajudar a la UE Betxí a tornar a dominar i, per tant, el partit es posava difícil. Tot i açò, la grada es va donar conter que havia d'ajudar i va començar a animar als jugadors que, junt amb dos o tres accions de gol afortunades van restablir la diferencia de 5 gols que va dominar durant tot el partit. A partir d'ací (minut 15 de la segona part) l'equip va jugar un poc més còmode i, ajudats per l'equip rival, van poder recuperar molts balons i materialitzar contraatacs directes, el que va fer que la diferència s'ampliara fins als 8 gols finals.

L'equip està a punt per a lluitar partit a partit i intentar aconseguir els objectius marcats. Ara només falta que l'afició s'involucre una mica més i ens dispondrem a gaudir d'una molt bona temporada.

Per la seua part, l'equip juvenil va obtindre la seua primera victòria i es situa a la part alta de la classificació, ja que de 2 partits disputats ha aconseguit 3 punts. Molt d'ànim per a ells també.

Fins la setmana que ve, on l'equip sènior disputarà el "derbi" a casa de Les Alqueries.