martes, 15 de octubre de 2013

PRIMERA DERROTA EN LLIGA

BM ALQUERIES 26 - 25 UE BETXÍ

El passat dissabte no va ser el nostre día en defensa. Com sempre, quan visitem les Alqueries tot s'ens complica una mica més que de normal.

La bona defensa de l'equip rival i els errors claríssims de cara al llançament en la primera part (4 penaltis errats i 7 llançaments de 6 metres) van propiciar que l'equip local es motivara una mica més. A més, la nostra defensa va deixar molt que desitjar en aquesta primera meitat. No savíem com parar als rivals i aquestos anotaven amb molta facilitat. Tot i açò, al descans, el marcador reflexava un 11-10. La igualtat era màxima, i així seguiría durant tot el partit.

A la segona part la defensa visitant va canviar i açò va donar confiança al joc en atac, però el partit va entrar en una dinàmica que no ens afavoría: continu intercanvi de gols. Els porters dels dos equips no van tindre molta sort de cara a les aturades i açò va fer que cada atac fóra un gol fàcil a cada portería. D'aquesta forma, la UE Betxí es desesperava perque mai aconseguía empatar el marcador. Però, finalment, ho vam aconseguir a falta de dos minuts, quan ja era massa tard, ja que el gran esforç psicològic d'anar darrere del marcador durant tot el partit va deixar sense forces als nostres jugadors. Les Alqueries van marcar a falta de 50 segons inosaltres vam disposar de l'útlim atac per a empatar i repartir els punts de l'encontre. Tot i que l'equip rival només tenia 4 jugadors de pista degut a les exclusions finals, els nostres no van poder marcar i els dos punts es van quedar a casa, provocant una gran alegría en els locals.

L'equip ha d'aprendre d'aquestes derrotes per a que no tornen a passar. Encara queda tota la lliga i de segur que donarem molta guerra!!

Ah, per cert!! El pròxim dissabte podreu vore les noves equipacions de l'equip al partit en casa contra el BM Benicarló!! De segur que us agraden molt. En breu les penjarem ací i donarem gràcies als col·laboradors que les han fet possibles.