martes, 22 de octubre de 2013

TORNEM AL BON CAMÍ

UE BETXI 32 - 19 H. BENICARLÓ

Com bé diu el títol, tornem al bon camí. Al camí de la victòria, el qual hem d'intentar mantindre de forma regular durant el que resta de temporada. La víctima d'aquest dissabte va ser l'handbol Benicarló, un bon i equilibrat equip que quasi sempre dona molta guerra.

Nosaltres veníem d'una derrota difícil de digerir, ja que vam perdre el partit a causa de les errades fàcils des de la linia de 6 metres. Per tant, l'equip tenia ganes de tornar a guanyar, però no de fer-lo de qualsevol forma, sinó contundentment. I així va ser des del primer minut de partit; un Betxí fort en defensa i solvent en atac va generar una bona renta al marcador al descans: 19 - 8. Els visitants no van tindre oportunitat de poder fer res.

La segona part va començar una mica més dubitativa per part de l'equip local, ja que vam deixar que s'aproparen una mica en el marcador (22 - 17), fluixejant en els aspectes defensius. Va ser la relaxació causada per la gran diferència al marcador, ja que en aquest moment l'equip es va tornar a posar en funcionament i va passar per damunt del rival sense cap tipus de problema, aconseguint el resultat final de 32 - 19.

D'aquest mode ens situem segons a la classificació, darrer del BM Vinaròs, contra el qual juguem la setmana que ve a domicili. Aquest partit pot ser un dels clau per saber si estem al nivell del líder de la categoría o si, pel contrari, encara necessitem perfeccionar molts aspectes del nostre joc.

Ens veiem la setaman que ve i moltes gràcies per haver animat a l'equip aquest passat dissabte!!