lunes, 4 de octubre de 2010

BON INICI DEL SÈNIOR

Victòria de l'equip sènior en el partit d'obertura de la lliga 2010/2011 contra el Calasanz valencià.
El partit va començar amb dudes per part de l'equip local anant per baix del marcador durant tota la primera part. Tot i això, el marcador al descans marcaba un 14-13 a favor dels nostres.
A la segona part tot va continuar igual i cap dels dos equips aconseguia despegar-se del marcador, mantenint així l'emoció del partit viva a la gradería, la qual feia temps que no estaba tan plena i donant tants anims (per part dels jugadors de la base, implicats molt amb l'equip sènior).
Finalment, el Betxí s'enduguè un partit molt reñit mostrant moments de bon joc, però una defensa prou feble que cal millorar.

Gràcies al recolzament desde la gradería i vos esperem a tots el dia 16 de nou al pavelló. BOMBOS A TOPEE!!