lunes, 18 de octubre de 2010

INICI DE LLIGA DE LA BASE



HANDBOL BETXÍ 9 - 33 BM PUÇOL


Primer partit de lliga per al cadet masculí saldat amb una amplia derrota, plasmant clarament el desenvolupament del partit, dominat sempre pels visitants.
Tot i el resultat, en alguns moments del partit vam poder vore alguna acció bona del nostre equip, la qual cosa ha de servir com a motivant per a continuar treballant i millorant. 







 HANDBOL BETXÍ 10 - 20 BM CASTELLÓ

Poc a dir del partit dels infantils. Com a nota important que el resultat no deuria d'haver sigut així, ja que per físic i qualitats deurien haver guanyat els nostres, però com sempre pot passar es va juntar el mal joc amb un mal dia i els menudets però amb qualitat del Castelló es van andur els tres punts.



  HANDBOL BETXI 6 - 48 BM CASTELLÓ

Debut de l'equip femení de Betxí ilusionant, ja que el marcador no te cap importancia en aquestos primers anys d'aprenentatge i si que ho té la ilusió i la diversió.
I diversió va aportar el partit a la gent de la grada i a les mateixes jugadores, que s'ho van passar molt bé i van fer gaudir a la gradería amb els 6 golets, qüestió de mèrit per la gran portera i el gran equip que tenien al davant.
La nota negativa va ser la greu lesió d'una jugadora del Bm Castelló al turmell. Des d'ací donem anims per a que es millore prompte i puga estar a les pistes quant antes millor.


No hay comentarios:

Publicar un comentario