lunes, 18 de octubre de 2010

L'EQUIP ÉS LÍDER !!

HANDBOL BETXÍ 28 - 14 BM BENICARLÓ

Fa molt de temps que l'equip sènior no es veu situat en el primer lloc de la classificació i encara que quede molta lliga per davant, la ilusió envolta a l'equip i la tradueix en ganes de continuar treballant.

Pel que respecta al partit, no ha perillat en cap moment gràcies a la gran actitud en tots els aspectes del partit, en atacat prou efectiu i en defensa indiscutible.
La primera part va començar amb un parcial de 5 - 1 que es va anar incrementant al llarg de la mateixa sense moltes complicacions a destacar.
I durant la segona part el guió va continuar igual, tal volta amb alguns desajustos defensius traduits en gols pel central del Benicarló, però sense importància ja que el resultat final va ser 28 - 14.

A destacar individualment el treball defensiu de Carlos, que va blocar molts gols i inclús va marcar dos gols de contraatac i a David Gil, amb moltes aturades importants. I en atac destaquem a Félix,  Jorge De la Rosa i Jaime Ruiz amb 6, 5 i 4 gols respectivament. Però per damunt de tot el treball de tot l'equip.

A continuar treballant igual, ja que el dissabte el partit s'ens complica més, primer partit fora de casa, però A GUANYAAR!!