domingo, 27 de noviembre de 2011

SELECCIONS FEMENINES DE LA CV A BETXÍ



Avuí, diumenge 27 de Novembre, Betxí ha sigut la sede de les seleccions femenines, infantil i cadet, de la Comunitat Valenciana, les cuals han entrenat durant tot el matí per a preparar les futures competicions d'Espanya i per a acabar de definir les xiques que disputaran les mateixes.

Compartint la pista, les dos seleccions han entrenat de matí de 10:00 a 14:00h. Seguidament han fet una parada per a dinar (del cual s'ha encarregat gent relacionada amb el nostre club, el president Mauro i ajudants han cuinat dos paelles per a totes les xiques provinents de tota la comunitat valenciana). I finalment les infantils han realitzat un entrenament previ al partit que han disputat les xiques de la selecció femenina Cadet contra el BM Mar Sagunt Juvenil.
Del partit només hi ha que dir que ha sigut lo que previament s'esperava, una gran intensitat i bon joc per part de dos gran conjunts.

En resum, hui ha sigut un gran dia per a l'handbol Betxí, ja que ha sigut tot un privilegi prestar el nostre pavelló municipal a les seleccions, en les quals han participat xiques del nostre club. Estem fent les coses bé i es nota, hem de seguir igual! Gràcies a tots!

Imatges del dia:

No hay comentarios:

Publicar un comentario