viernes, 2 de diciembre de 2011

RAQUEL GUMBAU, A LA SELECCIÓ VALENCIANA



Qui ens haguera dit l'any passat, quan unes xiques que apenes coneixien l'esport van decidir escomençar a jugar i formar un equip cadet que a dies d'avuí tindríem una xiqueta a la selecció valenciana. Però sí, heu llegit bé, després de molts anys treballant amb la cantera educant jugadors i, més important, educant a persones, per fi se'ns ha reconegut aquest esforç a nivell autonòmic. La Federació Valenciana d'handbol ha seleccionat, per al seu combinat Infantil Femení, a la nostra jugadora Raquel Gumbau, després de realitzar uns bons entrenaments el passat diumenge día 25 sota les ordres del seleccionador infantil.

La convocatoria consisteix en anar a Madrid, on es concentraran les categories femenines. Una vegada allí, els dies 8, 9 y 10 de Desembre (la setmana que ve)
disputaran el torneig de Seleccions Autonòmiques 2011 on competiran contra tres SSAA més (preparatori per al gran torneig d'Espanya). I una vegada disputat el torneig, estan totes convidades al gran partit BM Atlètico de Madrid - FC Barcelona d'Asobal.

Tot i que no es definitiu i no sabem si Raquel continuarà en la selecció després del torneig per a disputar el d'Espanya, açò ja es un premi per a ella i per al club. Les seues paraules ho demostren: "Estic molt contenta de poder disfrutar d'aquesta oportunitat que no se si es presentarà altra volta i per això intentaré fer-lo el millor possible i deixar el nom del nostre club ben alt".
Aquest reconeixement del nostre treball ens motiva molt més per a seguir treballant amb els nostres xics i xiques (per als quals ha de servir açò com a incentiu per a seguir entrenant, ja saben que amb esforç tothom pot aconseguir el que vulguen!!) i serà un record inolvidable per a Raquel, que, com va dir el seleccionador infantil, és un mèrit que ella s'ha guanyat amb el seu treball i amb la seua actitud i ningú li ho podrà llevar mai.

Enhorabona i sort per a la setmana que ve, però sobretot, segueix
amb la mateixa senzillessa i treball, és el bon camí!!

1 comentario:

  1. RAQUEL S'HO MEREIX, LA SEUA IL.LUSIÓ SEMPRE LI HA FET TRAURE LO MILLOR D'ELLA MATEIX I NO DECAURE QUANT ANAVEN PERDENT, AL CONTRARI SEMPRE ANIMANT LES SEUES COMPANYES

    ResponderEliminar