domingo, 4 de diciembre de 2011

IMPOSIBLE ALQUERIES


BM ALQUERIES 26 - 21 UE BETXÍ

Segon partit de la segona volta i apareixia l'oportunitat d'esmentar els errors del encontre disputat en casa, on vam perdre només per 2 gols de diferència. Però va resultar imposible arribar al final amb una bona situació en el marcador i vam perdre els papers amb el joc brut dels locals.

Durant els primers 50 minuts, el resultat era molt favorable al Betxí, inclús amb diferències de 5 gols però, com ja va passar a Castelló, els locals van anar percutint la nostra defensa amb llançaments exteriors i van reduïr la diferència fins igualar-la. Tot i la recuperació de Iván al extrem, la falta de canvis de primera línea es va fer present (per culpa de les lesions de Jorge i de Alex), ja que tot el partit jugant els mateixos va provocar un cansament excesiu en els nostres jugadors. Els últims 10 minuts, amb un Betxí cansat i entrant en una lluita de colps i protestes que no ens afavoria, els locals van trobar petroli i van aconseguir una diferència de 5 gols que per a res tradueïx la igualtat vista durant tot el encontre.

Però cal seguir treballant, ja que aquesta lliga es decideix al tram final i no durant els encontres regulars, per tant, hem d'intentar millorar i recuperar jugadors lesionats per tal d'arribar al final amb l'equip al màxim.

A seguir treballant!

No hay comentarios:

Publicar un comentario