sábado, 1 de diciembre de 2012

LA PRECIPITACIÓ ENS PRIVA DE GUANYAR AL LÍDER

UE BETXÍ 22 - 26 BM CASTELLÓ

Vesprada freda la que ha fet avuí i en la que ens hem disputat les primeres plaçes contra el líder, el BM Castelló. La bona entrada de públic que ha tingut avuí el pavelló ha pogut presenciar un partit emocinant que ha tingut de tot: polèmica arbitral, bones jugades, grans gols, bones defenses, etc. Però finalment no s'ha pogut vore una nova victòria del nostre equip ja que el BM Castelló ha jugat bé les seues cartes i, sobretot, en les últimes fases del partit, ha sigut millor que els locals.

El partit ha mantingut una línia de igualtat que ha provocat la activació de la grada a la segona part, ja que iniciant el partit en aquesta el nostre equip ha pogut empatar l'encontre (al descans perdiem 11-13). A partir d'ací les defenses han sigut les protagonistes i hem estat prou temps sense gols. I després de la remontada que els nostres han realitzat a falta de 7 minuts (han recuperat tres gols en contra) han vingut les errades contínues tot i tindre als visitants contra les cordes, provocant la derrota final per 4 gols de diferència.

Tot i la derrota, les sensacions han sigut boníssimes i seguirem lluitant per a seguir ben a dalt en la classificació i arribar a Benicàssim i a Castelló amb opcions per a disputar-les directament contra ells. Ja tenim moltes ganes de jugar allí i demostrar que de veres podem.

Moltes gràcies a tots per l'ànim que hem rebut i a seguir lluitant!!!