jueves, 3 de enero de 2013

¡¡TORNEM AL TREBALL!!

Abans d'escomençar hem de demanar disculpes per la falta de moviment a la pàgina web durant aquest nadal. Els administradors han tingut molta feina i no han pogut desitjar-vos un bon nadal i un feliç any 2013, així que, tot i que amb una mica de retràs, us ho desitgem i esperem que a tots ens vaja molt millor durant aquest any, inclosos els nostres equips.

Tornem a la feina amb moltes ganes i il·lusió de seguir realitzant el gran treball iniciat a 2012. Ara s'estan iniciant els entrenaments a les pistes de l'IES BETXÍ degut a que el pavelló està ocupat per a realitzar les festes de cap d'any (ja passada) i la de reixos (proper dissabte). Retomem d'aquesta forma el ritme per a arribar en bona forma física als primers partits de l'any, el dissabte 12 de Gener, el qual jugarán quasi totes les categories del club a casa.

També aprofitem per a informar-vos de que a les galeries d'aquesta temporada estan disponibles les fotos de les dues últimes concentracions aleví-benjamí disputades a la nostra localitat. Esperem que us agradin.

Bé, per a finalitzar aquesta introducció a 2013, dir-vos allò que us diem sempre, esteu tots invitats al pavellón el proper dia 12 de Gener i esperem que acudiu a animar a tots els equips, ja que seguim necessitant el vostre recolzament!!! Ànim per a tots!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario