martes, 21 de octubre de 2014

UE BETXÍ 26 - 20 CAH ONDA

Vam recuperar les sensacions perdudes el dimecres contra les Alqueries amb un bon partit en totes les línies però que, sens dubte, ens deixa un ampli marge de millora en molts aspectes.

Un Onda reforçat amb 3 jugadors respecte a l'any passat, ens va plantejar un dur partit amb una defensa forta i que ens va ficar en molts problemes per a circular la pilota i aconseguir ocasions clares de gol. Però les errades defensives que van aparèixer a les Alqueries van desaparèixer, en part, provocant moltes pèrdues de l'equip rival i aconseguint gols ràpid de contraatacs, tant de primera com de segona olejada. A partir d'ací la diferència al marcador es va col·locar en 2-3 gols fins al descans.

L'inici de la segona part va fer millor cara als locals i ens vam distanciar una mica. Però prompte va arribar la relaxació, la qual va aprofitar l'Onda per retallar distàncies i situar-se a només 2 gols de diferència, deixant l'encontre totalment obert a falta de 10 minuts per a final. Aleshores va aparèixer la solvència i la tranquilitat que ens ha donat les dures experiències ja viscudes a les pistes en partits importants i vam pujar una marxa en la velocitat del joc, traent totalment del partit al conjunt visitant i posant el 26-20 final al marcador.

Ja tenim els primers dos punts d'una lliga que, se'ns dubte, s'espera més igualada que mai. Qualsevol pot guanyar a qualsevol i açò ens ha de fer lluitar cada partit com si fos l'últim. El pròxim rival serà el BM Benicarló, molt dur i més a la seua casa on, la passada temporada, ja ens va treure un empat. A seguir treballant i a pels pròxims dos punts.

A l'afició donar-vos les gràcies perquè va haver molta més gent de la que esperàvem per ser divendres i dir-vos que la següent batalla a casa serà contra el BM Vinaròs!!