viernes, 24 de octubre de 2014

RENOVEM LA GALERIA FOTOGRÀFICA


Com podeu comprobar, anem renovant poc a poc la nostra pàgina web per tal que tot siga molt més fàcil de trobar. Ara li ha tocat a la galería fotogràfica. hem canviat la plataforma de visualització de les fotos, de forma que es poden vore amb millor qualitat i siguen més ràpid el seu accés. A les nostres galeries, les quals van des de l'any 1980 fins enguany, podreu trobar tant imatges dels primers anys de vida del nostre club (històriques) com les més actuals (fases d'ascens, categories base, equip sènior i un llarg etc.).

Animeu-se i pegueu-li una ullada, de segur que trobeu imatges que vos sorprendran. En breu anirem ficant les plantilles de la temporada 2014-15 al seu apartat corresponent per a que pugueu vore quins xiquets, xiquetes i no tan menuts integren els nostres equips. Pel moment només està disponible per vore l'equip sènior (però encara ens falta per fotografiar a algún despistat).

Fins la pròxima i aquest dissabte donem ànims a l'equip sènior, que juga un difícil partit a Benicarló i a totes les categories base en els seus respectius partits!! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario