RESULTAT OBERT PER A LA TORNADA

UE BETXÍ 21 - 22 CH VILAREAL

Andrés llançant des de l'extrem

Cal obrir aquesta crònica donant les GRÀCIES a la gran afició que tenim. Vau plenar gran part del pavelló demostrant que sempre esteu ahí i vau animar fins l'últim segon. La sensació de mirar a la grada i vore-vos així és indescriptible.7

D'altra banda, parlant del tema esportiu, bé, grandíssima concentració la dels nostres jugadors, fet que es va traduïr en una intensitat defensiva pròpia d'aquestes cites. El problema va ser que de cara a porta no vam estar encertats i açò va permetre que, junt a 8 minuts d'imprecisions a la defensa, els rivals col·locaren una ventatja de 2 gols al descans (9 - 11).

La segona part va començar com el final de la primera: dubtes en defensa que es convertien en gols fàcils per al CH Vilareal. Però de cara a porta seguíem anotant i això ens mantenia dins del partit fins que va arribar el minut 10. Ací és on la nostra defensa va donar un colp damunt de la taula i va començar a recuperar balons que es transformaven en gols a l'altra portería. I així fins a situar-nos amb 2 gols de ventatja a falta de 15 minuts del final i amb bones sensacions de cara al tram final de l'encontre. Els visitants no savíen on ficar-se. Però sí, un altra volta els errors de cara a porta van resucitar al rival. Contraatacs per anar-nos de 3 i 4 gols de diferència, 4 penaltis errats per 0 del Vilareal. Aquestes coses són les que esperem que no ens pasen factura de cara a guanyar l'eliminatòria, ja que el marcador es va voltejar de nou convertint-se en la derrota per la mínima que reflexava el marcador als 60 minuts de joc.

Sí, una llàstima, però tot queda obert per a l'últim partit. La guerra no acaba fins la última batalla i això és lo que tenim el dissabte a Vilareal. Aneu fent-se a la idea perque US NECESSITEM A TOTS A TOPE ALLÍ. Serem o no serem a la fase d'ascens, però una cosa és ben certa: ens deixarem la pell per tal d'aconseguir-ho.

Estigueu atents al facebook aquesta setmana que us informarem sobre les idees que tenim per a anar tots a Vilareal i animar als nostres xics!!