jueves, 5 de marzo de 2015

EL DISSABTE, TOTS JUNTS HO ACONSEGUIREM

PLAY OFF PER A LA FASE D'ASCENS 2015 (Partit de tornada)

CH VILAREAL vs UE BETXÍ
Dissabte 7 de Març a les 17:30h
Pavelló JB Llorenç (Al costat del Madrigal)



Bé, ara sí que no queda marge d'error. Un partit, només un partit per aconseguir arribar un any més a una fase d'ascens. Després d'un partit com el del dissabte on les coses no van anar com s'esperaven, només ens val la victòria per més d'un gol de diferència. Els nostres jugadors tenen ganes i tots junt podem aconseguir-ho, perquè ja sabeu que sense vosaltres no res seria possible. Per això, ELS JUGADORS HAN DECIDIT AGAFAR TOTS EL SEU COTXE PER TAL DE DISPOSAR CADASCÚ DE 4 PLACES LLIURES PER A L'AFICIÓ. TOTS ELS QUE NO DISPOSEN DE MEDI DE TRANSPORT NOMÉS HAURAN D'ACUDIR AL PAVELLÓ MUNICIPAL DE BETXÍ A L'HORA QUE INDICAREM DURANT AQUESTS DIES EN UN ALTRA PUBLICACIÓ I NOSALTRES ENS ENCARREGAREM DE DUR-VOS A VILAREAL I DE TORNAR DESPRÉS A BETXÍ.

D'altra banda, EL CLUB HA DECIDIT AMENITZAR EL PARTIT I LA VESPRADA AMB BEGUDA I BERENAR PER A TOTS ELS AFICIONATS QUE ES DESPLACEN FINS A VILAREAL I ANIMEN AL NOSTRE EQUIP. DURANT L'ENCONTRE HI HAURAN DISPONIBLES BOSSES NEVERES AMB DIFERENT BEGUDA I NOMÉS HAUREU D'AGAFAR-NE I BEURE. AIXÒ SÍ, HI HA QUE GUANYAR-SE-LA ANIMANT!!!!

Doncs bé, demà o divendres avisarem per ací de l'hora de la quedada. Us demanem a tots els que disposeu de temps que vingueu a la quedada i així anem tots junts des d'ací per tal de fer més força. I si disposeu de bombos, bocines i similars no dubteu en agafar-les. Recordeu que sou molt importants i que SENSE VOSALTRES AÇÒ NO TÉ SENTIT, tal i com diu aquesta frase:

"Quan ens falten les forces, mirarem cap a la grada i entendrem perquè estem jugant, entendrem que no estem asoles i que tots junts ho aconseguirem o morirem intentat-lo".

A PER TOTES!! #Laremuntadaésposible

No hay comentarios:

Publicar un comentario