domingo, 8 de marzo de 2015

UN ALTRE ANY SENSE ASCENS

CH VILAREAL 28 - 24 UE BETXÍ

Ganes de passar-ho bé, ganes de guanyar, ganes de demostrar que tenim una de les millor aficions de tota la categoria i ganes d'arribar a una nova fase d'ascens. Aquesta es la conjugació de factors que es va poder viure ahir al pavelló JB Llorenç de Vilareal. Però l'esport és així, unes vegades es guanya i unes altres es perd degut a que els equips rivals també es mouen motivats per les mateixes il·lusions. Però cal remarcar la part de l'afició perque, tot i que sempre ho solem fer, ahir es va viure un ambient ES-PEC-TA-CU-LAR que no totes les persones poden gaudir. Des de dins de la pista va ser una vivència que mai oblidarem ja que, deixant la derrota de costat, vore tota la grada a rebentar, celebrant cada gol al màxim i arropant-nos fins al final del partit amb un sentit aplaudiment que va durar fins que vam entrar al vestuari es la recompensa a l'esforç d'un club, des del jugador/a més menut al més gran, que lluita pel reconeixement d'aquest esport i per dur el nom de Betxí lo més lluny possible sempre amb treball i entrega. GRÀCIES de veres per la força que ens heu transmés el que duem de temporada i, sobretot, en aquesta eliminatòria. Es necessari demanar-vos DISCULPES per no aconseguir l'objetiu però podeu estar segurs que vam lluitar fins l'últim minut per poder fer-ho, deixant a la pista tot el que teníem i més. GRÀCIES de veres.

Pel que respecta al partit, va ser igual que el de la setmana passada, el qual vam jugar a ratxes de força i entrega on anulàvem al complet al Vilareal i teníem la victòria a la nostra mà i altres moments de desconexió on els tornàvem a donar vida i ens acabàven de rematar, els quals es produïen justetament quan millor estava l'equip. Aquesta irregularitat es la que ens ha matat aquesta eliminatòria, ja que als dos partits ha hagut dos moments clau on hem robat balons amb defenses molt intenses, hem tingut al rival contra les cordes amb contraatacs claríssims però els erros al llançament en el primer encontre i les pèrdues no forçades al segon han fet impossible guanyar l'eliminatòria.

Ahir la bona ratxa va ser només iniciar la segona part, recuperant els 4 gols de diferència que teníem al descans, però no sense errar més de 4 llançaments clars pel camí abans. Després vam tindre 8 minuts més amb un Vilareal incapaç de superar-nos en defensa però que es mantenía amb vida degut a les pèrdues abans nomenades. I així va seguir fins que els locals van poder superar-nos de nou en atac i van obrir una diferència insalvable pels nervis i per les forces que la seua defensa tenia degut a vore-ho tan a prop. I així es van acabar les opcions i la il·lusió.

Ara cal felicitar a l'Handbol Vilareal i al BM Vinaròs per la classificació per a la fase d'ascens 2015 degut al seu bon treball i mirar endavant. Dins de dos setmanes jugarem l'eliminatòria per la 3ª i 4ª posició contra el BM Benicarló i després la copa, amb la que finalitzarà la temporada. Hem de seguir amb les mateixes ganes i fer-nos més forts amb aquesta derrota per a l'any que ve intentar-ho amb més força si es pot.

Moltes gràcies a tots perque esteu fent d'aquestos anys unes temporades inolvidables per a molta gent. SOU MOLT GRANS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario