lunes, 18 de mayo de 2015

PRIMER PARTIT DE LA SEMIFINAL, EN POSITIU

UE BETXÍ 26 - 20 CAH ONDA

En un dia ple d'handbol vam arribar a les 7 de la vesprada, hora on va començar el partit d'anada de les semifinals de la copa i trofeu de Sant Isidre. Es plantejava dur per la manca de jugadors, factor que ens deixava amb només dos canvis a la banqueta i, per agravar la situació, es produïa l'expulsió d'un dels nostres companys durant els primers minuts de partit fruït dels nervis i de la extramotivació nomrla a una semifinal. Tot i això, l'equip va aguantar les ganes del rival per fer-ho bé, els quals van anar per davant del marcador al descans (12-13) només per l'encert del seu porter, el qual va aturar una infinitat de llançaments des dels 6 metres.

La segon part va seguir amb la mateixa dinàmica però, això sí, apretant l'equip local en defensa, accentuant-se positivamet l'actuació de José Alberto Doñate a la portería, el cual va aturar una gran quantitat de llançaments i, fins i tot, 3 penaltis. També vam millorar en gran mesura el nostre encert de cara a porta, convertint moltes de les situacions que en la primera part erràvem. Si unim els dos factors, ens queda el resultat final, el qual va poder ser més abultat però que ens deixa en bona situació per arribar a la final de la copa federació 2015.

Deurem fer un bon partit en Onda si volem fer bona la ventatja i aconseguir una nova final ja que els rivals de segur que ho deixaran tot a la pista per intentar donar-li la volta al marcador. A per totes!!

La setmana que ve us informarem de tot!!