lunes, 25 de mayo de 2015

JA SOM A LA FINAL DE COPA

CAH ONDA 28 - 33 UE BETXÍ

Ja podem dir ben alt que sóm a una nova final, aquesta vegada de la copa federació i contra el BM Vinaròs. L'objectiu es va aconseguir ahir en casa d'un CAH Onda que arribava amb moltes ganes de donar-li la volta al marcador del partit d'anada. Però tal volta aquestes ganes els van passar factura en forma de nervis i pèrdues de balons que poc a poc va fer que augmentara la ventatja a favor dels nostres xics.

Pel que respecta al partit, no va tindre molta emoció, ja que els visitants van realitzar una primera part molt seriosa en defensa i prou solvent en atac, fulminant qualsevol dubte que poguès existir (12-18 al descans). La segona part va ser un tràmit per part dels dos equips, els quals van baixar les revolucions i van deixar passar els minuts i els gols fins el final del partit, motiu pel qual el resultat final va ser tan abultat i diferent del partit d'anada.

Per tant, l'objectiu d'estar a la final s'ha aconseguit. Només ens queda aquesta setmana per concloure la temporada i volem fer-ho bé, guanyant la copa. Però açò no serà tarea fàcil, ja que el BM Vinaròs es un rival molt dur que aquest any ha fet les coses molt bé, així que caldrà jugar al màxim de motivació i ganes si volem aconseguir-ho.

Encara no sabem la seu de la final, però quan es confirme sereu els primers en saber-ho. Estigueu atents a la web, al facebook i al twitter!!