martes, 2 de junio de 2015

SUBCAMPIONS DONANT LA CARA

UE BETXÍ 26 - 30 BM VINARÒS

No va poder ser, simplement, per la mala sort de cara a porta i la precipitació provocada per les ganes de donar-li a l'afició la victòria. En aquest cas es va notar la regularitat de l'equip rival, que en certs moments del partit va ser millor i va obrir diferències que feien anar a l'equip local sempre a remolc. Però, tot i això, el nostre equip va posar ganes i cor, donant la cara en tot moment i mantenint-se sempre viu al partit (13-14 al descans).

A la segona part els nostres xics van decaure una mica, moment que els de Vinaròs van aprofitar per situarse a 5 gols de diferència i xafar una mica els ànims de la gent i dels jugadors. Però la garra ja mostrada a la primera meitat va tornar a aparèixer i a falta de 7 minuts, gràcies a una defensa oberta (4-2) perfectament executada es va començar a recuperar balons i a tindre ocasiones clares de gol que no van servir per donar la volta al marcador degut als errors en els llançaments. En aquest punt del partit, només aquestos errors van evitar que la victòria fou nostra i que la copa fora per al BM Vinaròs, ja que es van tindre més de 8 ocasions clares de gol, suficients per donar la volta als 4 gols de diferència que hi havia al marcador.

Mala sort. L'any que ve més i millor. Ara cal donar l'enhorabona al BM Vinaròs i tancar la temporada fins l'agost, mes al qual l'equip sènior començarà la pretemporada d'un any que es presenta més il·lusionant que mai. Ja us contarem...

Fins prompte i gràcies per la vostra ajuda des de la graderia. Sou els millors!