lunes, 14 de abril de 2014

ÚLTIM TOC D'ATENCIÓ PRE-FASE

BM VINARÒS 28 - 23 UE BETXÍ


L'equip sènior va perdre per 5 gols de diferència a l'últim test abans de la fase d'ascens, la qual tindrà lloc els dies 2,3 i 4 de Maig a Almassora o a Sueca (demà dimarts ho sabrem). En quant al partit, la tensió mai acaba de ser la mateixa quan no és un partit tan decisiu com els ja disputats en anteriors ocasions i quan les baixes són nombroses, però açò no és cap excusa com podrien dir altres, açò forma part de la competició i un equip ha de respondre a les dures i a les madures. En aquest cas ens va costar despertar i ens va passar factura al marcador, siguent quasi impossible remuntar.

El BM Vinaròs va aprofitar les errades en atac de la primera part per distanciar-se al marcador. El resum d'aquesta primera meitat es senzill: defenses fluixes i errades constants en atac per part dels dos equips. A la segona meitat, després de començar una mica adormits i augmentar la diferència a 8 gols, l'equip va canviar el xip i la defensa va augmentar la duresa, recuperant molts balons i corrent al contraatac (sobre tot de 2ª olejada). Açò va provocar una disminució de la diferència fins situar-nos a 3 gols, posant en greus inconvenients a l'equip local. Però com quasi sempre que s'ha de remuntar una diferència tan gran, el temps s'acaba just quan quasi s'està igualat i, el dissabte no va ser menys, finalitzant el partit 28-23.

Però bo, d'aquesta derrota podem i devem extraure els factors positius per a reforçar-los de cara a la fase: la bona defensa de la segona part i, com podeu vore a la retransmissió del Diari del Maestrat, el retrobament amb la bona circulació de baló, la qual falta polir una mica.

La preparació continua i ja queda menys per a tindre-vos a tots animant de valent a la grada!! En breu us informarem conforme apareguin les notícies al respecte de la fase.

No hay comentarios:

Publicar un comentario