lunes, 20 de enero de 2014

DOLOROSA DERROTA CONTRA EL LÍDER

UE BETXI 30 - 32 BM VINARÒS

Dolorosa derrota la del passat dissabte contra el líder de la categoría, ja que l'equip va lluitar fins el final per remuntar un partit en contra des de la meitat de la primera part i va tindre dos llançaments de 6 metres, a falta de 15 segons per finalitzar el partit, per poder empatar el mateix i deixar el marcador tal i com els dos equips van merèixer. Amb aquest resultat l'equip vinarosenc es reafirma a la primera plaça de la lliga i ens deixa a nosaltres quarts a 5 punts de distància del primer i a un punt del tercer, l'Handbol Vila-real.

Del partit cal destacar els nervis que va tindre l'equip local i que no va saber solucionar, provocant moltes pèrdues de baló i impresicions que feien augmentar la diferència al marcador. Tot i açò, la casta i les ganes de guanyar que caracteritzen als nostres joves jugadors van fer que durant moments de la segona part disposàrem de balons per empatar i donar-li la volta a l'encontre. Però no va poder ser per les imprecisions abans nomenades i per l'actuació d'un jugador de l'equip rival (reforç d'hivern) que va destroçar la defensa local una i altra volta fins aconseguir 15 dels 32 gols visitants. Aquest jugador té unes característiques i una tècnica superior a la resta dels jugadors i així ho va demostrar; no vam poder parar-lo de cap de les formes i els seus companys es van aprofitar d'aquesta situació: jugaven per a que ell llançara a portería i poc més, estratègia molt vàlida i respectable, ja que els va servir per a guanyar l'encontre in extremis.

Com hem dit abans, el Betxí va dispossar de dos llançaments de 6 metres per empatar l'encontre i repartir els punts pero no va ser així i es van escapar. Però no anem a explicar res més ja que podeu vore l'encontre íntegre ací, gràcies a les retransmissions del Diari del Maestrat proposades per l'handbol Vinaròs, fent un gran treball en la difusió d'aquest esport, pel qual els donem les gràcies.

Però abans de finalitzar, cal donar les gràcies a la gent que va vindre, que no va ser poca, ja que sense el seu ànim haguès sigut impossible apretar tant com ho vam fer. Moltes gràcies a tots.


No hay comentarios:

Publicar un comentario