domingo, 2 de febrero de 2014

GUANYEM EL DERBI I A PER L'ALMASSORA

BM A. H. ONDA 24 - 28 UE BETXÍ

Després d'un empat la setmana passada contra el Bm Castelló, equip que aquest any s'ens ha donat prou malament, i que feia que continuaren els dubtes a l'equip, va arribar el derbi contra el BM Amics de l'Handbol Onda. Va tindre lloc ahir al vell pavelló d'aquesta localitat veïna, la cual ha reflotat l'handbol a la localitat després d'uns anys amb només categoría base.

A priori i com indica la classificació, a la qual anem per davant d'ells, el partit devía caure de la nostra part tot i que savíem que els rivals anaven a posar-nos les coses molt molt difícils degut a la motivació que aquest partit els aportava. Però els dos punts finalment van caure de la nostra part, ja que l'equip va solventar l'encontre a la primera part, la qual es pot dir que van ser els millors 30 minuts dels nostres jugadors del que duem de lliga. Una defensa agresiva i forta des del primer minut i fins el descans, sense deixar lliure cap espai, va ofegar l'Onda i va propiciar una gran qüantitat de contraatacs relativament fàcils. A més, l'atac es va mostrar molt fluïd i els gols no es feien esperar, arribant al descans amb una ventatja de 10 gols pràcticament impossible de remuntar pels locals.

A la segona part el joc es va trabar una mica més i els visitants, fruït possiblement de la ventatja al marcador, es van relaxar en excés. L'equip local, aprofitant aquesta situació i la pressió de la grada sobre els jugadors del Betxí i els àrbits, van començar a recuperar balons (la majoría per errors en els llançaments de 6 metres, com va siguent de costum aquesta temporada) i anotar contraatacs de segona olejada, col·locant un parcial de 5-1 i apretant una mica, si cap, el marcador. Tot i açò, els nostres van saber especular amb el marcador i deixar córrer el temps restant sense que l'encontre peligrara en cap moment.

Ara mateix ens trovem a la fase resolutiva de la temporada, la que determinarà si finalitzem amb èxit o bé, si s'acaba de materialitzar la irregularitat de l'equip i no aconseguim arrivar a la fase d'ascens 2014. Per això us demanem la vostra ajuda en aquest mes de febrer. El pròxim dissabte ens juguem contra l'Almassora (segon classificat) ser tercers i jugar contra ells l'eliminatòria decisiva (si Vil·lareal perd contra Vinaròs, per suposat) o si bé, quedem quarts i ens toca jugar contra Vinaròs (primer classificat). US HI ESPEREM A TOTS LA SETMANA QUE VE PER A INTENTAR DONAR EL PRIMER PAS GUANYANT A L'ALMASSORA. NO ENS FALLEU I NOSALTRES HO DONAREM TOT!!!