domingo, 9 de febrero de 2014

FINALITZA LA LLIGA, ESPERA VINARÒS

UE BETXÍ 24 - 29 BM ALMASSORA

No va poder ser ahir, no fa falta dir molt, ja que va ser un dels partits més desastrosos de la temporada en defensa. Vam cometre errors típics d'infantils, obrint la defensa per el centre i facilitant les continues penetracions del central, el qual marcava a plaer. Per suposat, es un error que devem solventar entrenant dur estes dues setmanes que queden abans de l'eliminatòria a doble partit que decidirà el ser o no ser a la fase d'ascens a 2ª Nacional 2014.

Del partit cal parlar poc; l'Almassora duia la tàctica molt ben preparada i el seu llançador va tindre el dia encertat, anotant més de 7 gols des de més lluny dels 9 metres. Tot i açò, el partit haguès estat més igualat evitant els errors tan greus que vam tindre i que abans hem nomenat. Només cal donar la enhorabona al rival i dessitjar-los sort en la seua eliminatòria contra el CH Vila-real.

Pel que a nosaltres respecta, ens espera el BM Vinaròs, merescut líder de la categoría i que s'ha mostrat molt fort sobretot de nadal endavant amb el reforç del seu jugador estrella. L'enfrontament tindrà lloc el dia 22 de febrer a Betxí i l'1 de març a Vinaròs.

La nostra feina aquestes dues setmanes es treballar dur i preparar tácticament els dos encontres, ja que a nivell técnic ambdós equips están molt igualats i, segurament, l'eliminatòria la guanyarà l'equip que millor trie la defensa i l'atac a utilitzar.

Tanquem ací el repàs de la situació de l'equip sènior i ens despedim fins la setmana que ve, quan us informarem del pre-partit del dissabte dia 22. De totes formes, savem que no ens aneu a fallar en el partit més important de la temporada!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario