lunes, 27 de octubre de 2014

BM BENICARLÓ 26 - 31 UE BETXÍ

Un partit on l'equip viatjava amb només 10 efectius i soles 3 primeres línies feia preveure que el treball deuria ser perfecte i no deixava lloc als errors. Però aquest va ser un dels partits que demostra l'experiència dels nostres jugadors en partits difícils on cal contemporitzar per poder fer vàlida la ventaja aconseguida al marcador amb un gran treball anterior. La bona situació física dels jugadors i una gran direcció del partit per part del nostre entrenador va fer que a partir del minut 40 la sensació a dintre i fora del camp fou de tranquilitat per tindre el partit controlat en tot moment.

Com a xicotet resum, direm que l'equip local va començar amb molta força i ganes de donar guerra. Açò, junt als 5 o 6 llançaments de 1 contra 0 errats pels nostres, va fer que el marcador reflexara un 3-0 que refermava el plantejament inicial de l'encontre. Però es va produir l'efecte contrari al nostre equip, ja que va augmentar la intensitat defensiva i amb molta calma va aconseguir igualar el marcador i estabilitzar-lo durant uns 10 minuts. A partir d'ací les contres i els bons atacs anaven caent de la nostra part i la diferència a favor va augmentar fins els 5 gols al descans (11-16).

La segon part es va iniciar de forma idèntica a la primera, permitint als de Benicarló situar-se a només 2 gols de diferència, però la sensació de tranquilitat als nostres jugadors era evident i de nou van pujar una marxa més al partit, la qual els locals només van poder aguantar uns 15 minuts (fins els 50), cosa que tampoc va permetre que es situaren més a prop de 3 gols al marcador. El cansament dels jugadors locals i, sobretot, del central i lateral esquerre (ja que van dur tot el pes del joc, per no dir que tot), va provocar que baixaren els braços abans d'hora i que els últims 8-9 minuts foren un tràmit sense més complicació que augmentar la diferència fins els 5 gols.

Donem l'enhorabona als valents que es van desplaçar fins Benicarló per jugar aquest partit, ja que sempre que ens desplacem cap al Maestrat, ens posen les coses molt difícils. També cal donar les gràcies a l'afició que ens va acompanyar, ja que va ser poca però molt important.

La pròxima setmana la lliga frena per la festa nacional, però el dia 8 de Novembre torna amb més força si cap, ja que jugarem a casa contra l'actual líder: el BM Vinaròs. Ens vorem les cares en un dels partits que sempre resulten molt complicats de guanyar, encara que, l'any passat, la balança va caure del nostre costat amb 4 victòries de 6 partits.