ELS 4 PUNTS ES QUEDEN A CASA

UE BETXÍ jovenil 22 - 18 MOLDTRANS MISLATA "B"

Pablo Cano en una bonica finalització d'un contraatac

Brian llançant des dels 7 metres amb contacte defensiu

Últim partit de la segona fase per als nostres jovenils saldat amb una victòria contra un equip de prestigi com és el Moldtrans Mislata. Els xics de José Víctor van realitzar un bon partit en quasi totes les línies però no van saber afiançar la victòria quan la diferència al marcador reflexava 5 gols de diferència. La falta de contundencia va ser aprofitada pels visitants per col·locar-se a només dos gols de l'equip local, donant prou emoció als últims 10 minuts d'encontre. Tot i açò, els nostres jugadors van aguantar aprofitant la bona actuació del seu porter Noel i es van endur els dos punts per tancar una lliga de consolació en primera posició a falta de saber si el BM Juan Comenius va guanyar contra l'Ontinyent o no.

Galería del partit:

UE BETXÍ 27 - 20 BM ALMASSORA "B"

Com tots els partits d'aquesta lliga: difícil. Mentalitzats de que devíem continuar a tope i no baixar el ritme tot i la diferència a la classificació amb el rival, així vam intentar jugar, però tots els partits són difícil fins que no troves el punt dèbil del rival i l'explotes. Després d'una primera part per oblidar en la que va resultar impossible aturar el llançament exterior del BM Almassora (13-15 al descans), va arribar la segona amb un canvi d'aires molt remarcat. Vam obrir la defensa per tal de presionar la primera línia rival i provocar pèrdues de balons, les quals no van tardar en aparèixer, deixant pas a contraatacs ben duts a terme i consumant una remuntada de caràcter. La fase regular de la lliga està arribant a la seua fi i en un no res tindrem, un any més, una altra eliminatòria per classificar-nos per a la fase d'ascens 2015. Esperem que l'equip segueixi amb aquest nivell de compromís i amb una millora contínua.