martes, 6 de marzo de 2012

LA FASE ES COMPLICA, PERÒ LA LLUITAREM!

UE BETXÍ 19 - 22 BM CASTELLÓ

Bonic partit, de nou, el viscut el dissabte passat a Betxí, on els dos equips van lluitar en tot moment per a traure un resultat positiu de cara a la tornada de les semifinals dels Play-Off per a la fase d'ascens 2012.

Amb una grada a rebentar i implicada al màxim amb els nostres jugadors, van anar rodant els primers minuts de l'encontre amb unes vibracions positives, ja que el primer parcial va caure a favor del Betxí (4-1). Però a partir d'ací i com ve sent habitual, l'equip va donar un baixó i va encaixar un parcial de 0-7, que tal volta degueren parar abans amb un temps mort, però que al final va deixar el marcador amb una desventatja considerable (4-8).
El treball va escomençar de nou, aquesta volta intentant recuperar els gols, i així va ser, més o menys, arribant al descans amb una diferència de 2.
En la segona part la cosa es va caldejar; la grada va veure que feia falta ànim i cada gol, jugada, defensa, etc. es celebrava moltíssim, ajudant a tindre a Castelló practicament contra les cordes.
I ací va vindre el moment compromés: un jugador del BM Castelló va anotar un gol i es girar de cara a la grada fent gestos de burla i pejoratius. I la gent que allí estava, lògicament, va reaccionar molt malament amb crits i ficant moltíssima pressió. Es va tindre que parar el partit per a reduïr la tangana que van muntar els jugadors, però sense més complicacions es va seguir jugat.
Després d'açò, els locals van disposar de 3 o 4 contraatacs per a remuntar els dos gols i col·locar-se de dos o tres de diferència sense moltes complicacions, però van errar els llançaments de 6 metres i el Castelló no va perdonar la seua ocasió, finiquitant el partit per tres gols de diferència.

Com a comentari resum del partit cal dir que el joc per part del nostre equip va ser horrorós. No van ixir les jugades en atac desgut a la bona defensa dels visitants i es van errar moltíssims passes, llançaments, etc. Tot i açò, la defensa va estar molt bé i només es van encaixar 22 gols. I el què és millor, nosaltres vam fer 19, és a dir, en Castelló hem de ganyar de 3 gols, no és una tarea molt difícil, simplement és un partit d'Handbol.

I com sempre volem agraïr a tota eixa gent que va plenar la grada el dissabte la seua assistència i els seus ànims!! ja que sense ells res d'açò poguera estar passant. Esperem que s'ho passàreu bé i què a la pròxima estigueu ahí rebentant el pavelló de nou!!!


La setmana que ve volem demanar-vos l'última ajuda. Juguem a les 16:30 h en el pavelló grapa i necessitem que tothom que puga anar que vaja a animar al nostre equip. Després del partit, nosaltres ens quedarem de festa a la Magdalena i esperem que vosaltres es quedeu amb nosaltres!

15 comentarios:

  1. Sólo comentar que es bastante probable que el público se pase de la raya, confundiendo el ánimo con el insulto y la tangana, cuando dentro del pabellón hay un bar que sirve alcohol. Por favor, que no estamos en una República Bananera.

    Por cierto, lamentable el juego del Bechi que siempre se ha preocupado más de protestar que de jugar al balonmano.

    Como es de esperar, este fin de semana caerán eliminados y el número 8 del Castellón tendrá gran parte de culpa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Repaso creo que se llama lo que se vio ayer en el Grapa, y en la grada más aun, los de Betxí señores (además de más nombrosos que de los locales, que para decir que somos de pueblo...) y los de Castellón su único ánimo fueron los insultos y descalificaciones a los rivales. Otro olé para ti, pitoniso lolo! jajajajajjajaja

      Eliminar
  2. Estoy de acuerdo, el Bechi se va a llevar un carro de Castellón. De todas formas se pueden dar por satisfechos por llegar donde han llegado teniendo en cuenta el lamentable estado de forma de sus jugadores.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. jajajajaja siempre han existido los bocachanclas. El equipo de "gordos" le ha dado un repason a los atlèticos del Castellón jaja

      Eliminar
  3. PERO EIXE TIO QUE SA CREGUT. ASI PODEM VINDRE BEGUTS I EL QUE ENS DONE LA GANA QUE NO ES LA CHAMPIONS EE. I EL VUIT UN MAMARRACHO QUE SEGUR QUE ES MES FARTON I BUFAT QUE TOTS MOSATROS JUNTS. ES CREUEN QUE PER SER DE LA CIUTAT SON MILLORS JA I JA.

    A PER ELLS AUPA BETXI!

    ResponderEliminar
  4. EL VUIT IXE NO SE COM NO VA IXIR CALENTET D'ASI, PERQUE SEU VA GUANYAR

    ResponderEliminar
  5. Esperemos que sea un partido interesante y pase lo que pase no haya que lamentar un tangana o algo similar entre dos equipos que siempre han sido como hermanos dentro y fuera de la pista.

    ResponderEliminar
  6. EL VUIT IXE os va a meter 6 el sábado

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El Castelló deuría tindre la suficient categoría i no permetre l'actuació xulesca d'alguns del seus jugadors. Tenía el partit controlat i el fet de la provocació del nº 8 cap a la grada va ser el detonant de que la gent s'enfadara moltissim, a mès el porter també no va parar de fer gestos que ell sabía que molestaba a la gent. Si els àrbitres tingueren personalitat l'hauríen expulsat per menysprear al públic, i l'entrenador tenía que sentar-lo pel mateix fet.

      Eliminar
  7. La verdad que a pesar del partidazo del numero 8 el betxi se ha traido el capazo lleno... De alegrias. Suerte el año que viene ;)

    ResponderEliminar
  8. castellon 15 betxi 20 ale a cascarla por ahi...

    ResponderEliminar
  9. la verdad es que nos hemos traido un capazo de castellon 15 goles!!! y 3 goles del Nº8. si que se ha salido. jajaja. de risa el castellon perder de 5 contra un equipo con ese lamentable estado de forma de sus jugadores.
    a chuparla PERDEDORES. LOS DE PUEBLO JUGARAN LA FASE!!!

    ResponderEliminar
  10. Todo el mundo recibe su merecido, y actos chulescos y comentarios como los que aquí arriba se escribieron durante esta semana descalificando a personas que lo único que hacen es jugar para divertirse y competir para ganar, estaban totalmente fuera de lugar.
    Ha ganado el que más se lo ha merecido y el que más lo ha peleado. Enhorabuena a los dos equipos por el gran juego desplegado y sobre todo al Betxí, que siendo un equipo de pueblo, han tumbado a la capital.

    ResponderEliminar
  11. Triangulito, lo de jugar la fase será un decir, no? porque lo que haceis vosotros no es exactamente "jugar". Más bien ir dando pena por los pabellones.
    Digamos que el Betxi salio beneficiado de jugar "casualmente" en fechas madaleneras....la sombra de Cámara es muy alargada.

    Por cierto...la fase en Betxi, no?....otra más. Pero esta no la ganais ni poniendo la birra a medio euro.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. jajajajaja el juego de Castellón ha sido espectacular toda la temporada.. jajajja Y eso de dar pena que quieres que te diga... pocos partidos de Betxí has visto. Lo que yo llamo a dar pena es a jugarme una fase de ascenso a un partido e irme a emborracharme la noche de antes... xD xD xD

      Saber reir ante la envidia de los demás es taaaaan gratificante... jajjajajajajajaja ale, el año que viene en liga más, pero de momento los que dais pena soys vosotros, ya veremos si cambia la cosa.. xD

      Eliminar