domingo, 25 de noviembre de 2012

AMB BAIXES TAMBÉ PODEM!!

BM ALMASSORA 28 - 30 UE BETXÍ

Amb moltes dudes vam acudir ahir al pavelló d'Almassora degut a les 4 baixes que presentava el nostre equip i que ens obligava a jugar quasi sense canvis tot el partit. Però va quedar demostrat que som un equip dur i que siga com siga lluitem per aconseguir la victòria.

L'equip local (el qual no va voler canviar l'horari del partit tot i conèixer les nostres dificultads per causes personals) va iniciar l'encontre molt convençut de que podia traure dos punts molt importants, però els nostres van apretar i van aconseguir un parcial de 2-7. Ací van entrar-nos les dudes, sobre tot defensivament parlant, ja que els errors eren molt clars, i els locals van aprofitar per a igualar el marcador, arribant a la mitja part 13-13.
La segona part va ser prou pareguda a la primera i els nostres van aconseguir distanciar-se (amb un joc de contraatacs rapidíssims) de 6 o 7 gols. Però en els últims 10 minuts els jugadors no podíen més i el baixó físic va provocar un apropament de l'equip d'Almassora en el resultat, la qual cosa només va servir per a maquillar-lo.

Dos punts més per a arribar amb totes les opcions al partit de la setmana que ve, contra el BM CASTELLÓ. Serà molt important aconseguir puntuar en aquest partit de cara a aconseguir una de les dues posicions a final de temporada.

Us esperem a tots al pavelló!!!!!! Ànim!!!!!!!!

4 comentarios:

  1. En cuanto al apunte en el que se comenta que el Almassora no quiso cambiar el horario del partido aún conociendo la dificultades que tenía el Betxí, la fecha sugerida por vuestro equipo para disputar el encuentro tampoco le venía bien al Almassora por el mismo motivo que argumentaba el Betxí, baja de jugadores por motivos personales y profesionales, por lo tanto al no llegarse a un acuerdo entre ambos equipos el partido se disputó conforme el calendario. Aún así, en cuanto al nivel de desgaste físico, ambos equipos estaban a la par ya que también el Almassora contaba con pocos cambios en el banquillo, uno de los cuales no jugó ni un minuto por molestias durante el calentamiento.

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies Iván, aquest comentari serveix per a completar un poc més la crònica, encara que no estava escrit per a malmetre, sino per a que la gent sàpiga per què l'equip tenia baixes. Vulguès o no Almassora canviar l'encontre, a la notícia no hi ha cap dada errònea, ja que va ser veritat que l'equip local no el va voler canviar, bé siga per desacord o per un altra qüestió. Així que calma.

    ResponderEliminar
  3. Jo, calmat del tot. La raó per la cual tenieu baixes no era el fet de que el equip local no volguera canviar l'horari. De la forma en la cual està expresat, desde el meu punt de vista, sembla que dona a entendre que l'equip local no va aceptar el canvi per intentar traure un avantatge per al partit, fet que no va ser així.

    ResponderEliminar
  4. Ni molt menys Ivan, no era la nostra intenció. Que vaja bé i sort per al que resta.

    ResponderEliminar