lunes, 12 de marzo de 2012

QUE SÍ, QUE BETXÍ ÉS A LA FASE D'ASCENS 2012!!!

BM CASTELLÓ 15 - 20 UE BETXÍ

Deien que estava difícil, que no anavem a poder traure aquesta eliminatòria o, fins i tot, al principi de temporada, que era pràcticament impossible repetir la temporada lliguera de l'any passat. Doncs només hem de dir-vos una cosa: L'HANDBOL BETXÍ ÉS EQUIP DE FASE D'ASCENS 2012!!!!!!!!!

Difícil ho teniem després d'encaixar tres gols de diferència a Betxí, però l'equip estava convençut de què fent les coses un poc millor en totes les linies i sense cometre cap error, era factible la victòria. I així va ser, podem dir que tot va ixir rodat i què van guanyar els que més ho van voler.


El Castelló va arrancar l'encontre molt ordenat i amb molta força i açò es va traduïr al marcador: 4 - 1. Difícil estava, ja que en eixe moment teniem que fer 8 gols per a classificar-nos. Els ànims no van decaure i cada gol era celebrat com una victòria. Poquet a poquet i després d'un temps mort visitant, el Betxí va anar recuperant gols, fent que el Castelló només marcara 2 gols en 20 minuts (al descans vam arribar 6 - 9, siguent clau la gran defensa i les aturades del nostre porter).
A la represa el guió es va mantindre i la diferència augmentà fins a 5 gols al nostre favor. Però va arribar el baixó ja típic al nostre equip i els locals, animats per una gradería que només va fer que insultar als nostres jugadors, es van col·locar a 2 gols. La situació era crítica, ja que quedaven 8 minuts i estavem virtualment eliminats. En aquestos moments qui guanya, normalment, és l'equip que manté la calma i açò és, justetament, allò que el Castelló no va fer (faltes en atac precipitades, vaselines mal llançades, errors en les passades, etc.). Dos gols ràpids de Andrés Ramírez i dos contraatacs de Rubén Ruiz van gelar la gradería local i van finiquitar el partit fent esclatar la alegría.

Cal destacar la gran actuació del nostre porter David Gil Ramos, ja que les aturades van ser espectaculars, tant contra les Alqueries com contra el Castelló.


I definitivament, hi ha que agraïr a la gent que es desplaça amb l'equip a veure els partits els seus ànims. Ahir hi havia més gent del poble que de la capital, i açò, per a nosaltres és molt gran. Intentarem seguir fent les coses bé per a no perdre aquesta afició! Moltes gràcies!!

I ara què? ara estem a la FASE D'ASCENS A 2ª NACIONAL 2012!! el divendres tindrem més noticies sobre quines 2 localitats seran sede. Des del club us informen de què la anem a demanar per a poder obsequiar-vos a tots d'un gran cap de setmana d'handbol i per a que pugau animar al nostre equip!!

Vorem si finalment la podem fer ací, però allò més important ara és agraïr l'esforç a tothom i animar a la gent a seguir treballant per a fer gran aquest esport tan bonic que tenim a la localitat!! En breu us informem!!


Ací teniu als joves de l'equip celebrant i entrenant per a la fase d'ascens després del partit de Castelló a la magdalena...

3 comentarios:

  1. Pablo Cano Franch13 de marzo de 2012, 8:11

    Felicitats a tot l'equip, la veritat es que molt poca gent firmava un resultat així, de fet jo pensava que heu teniu casi impossible i més jugant la volta fora de casa, pero un volta més heu demostrat que esteu fets uns cracks.

    Ojalà la fase d'ascens siga así a Betxí perquè molt mal se tindrien que donar les coses per a que tot el poble no estaguera animant al nostre equip cada dia de competició.

    Sorts i anims per a la fase d'ascens, aquest any segur que ho conseguiu!

    Firmat: Pablo Cano Franch (Cadet)

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies Pablo!

    Per la nostra part el que hem de dir és que si no haguès sigut per tota la gent que ens ha animat durant aquestos dies tan durs de competició, no estaríem a la Fase d'Ascens. Gent com tu, que estas al club entrenant i fent les coses molt bé i, sobre tot, gent del poble i dels voltants que venen a animar-nos per què els agrada l'esport i veuen que en hi esforçem.

    Intentarem que la fase es faja a Betxí, ja que si és així, l'organització serà espectacular i farem gaudir a tot el món!!

    A vore si ascendim!! Ale Betxí!!

    ResponderEliminar
  3. Pablo Cano Franch16 de marzo de 2012, 6:43

    Betxí serà seu del grup d'ascens 'B' TOMA!!

    http://www.fbmcv.com/noticias.asp?id=2390

    ResponderEliminar