domingo, 28 de octubre de 2012

PRIMERA VICTÒRIA A CASA

UE BETXÍ 35 - 26 BM VINARÒS

Després de la presentació de tots els integrants del club, des dels menuts als més veterans, la qual va ser molt divertida (tot i alguns problemes tècnics), vam poder presenciar un gran partit d'handbol del nostre equip sènior contra un fort Vinaròs que no va saber aprofitar les seues oportunitats.

El partit va ser igualat durant els primers 20 minuts de partit, on els gols s'anaven alternant i cap equip aconseguia despegar-se de l'altre al marcador. Però va arribar l'expulsió directa d'un dels jugadors visitants quan més dura s'estava tornant la defensa. Va marcar un punt d'inflexió al partit, ja que els visitants es van vindre avall i vam poder finalitzar la primera part amb un 16 -11 al marcador.
Ja en la segona part, l'expulsió per acumulació d'exclusions del jugador local Alejandro Riscat va servir per a donar més força a l'equip, el qual va seguir corrent tots els contraatacs i va "matar" físicament als llagostiners. La diferencia va augmentar i tothom va gaudir de minuts de joc i gols.

Tot i la còmoda victòria, aquest bon joc està tenint com a clau un bon preparament físic, però encara queda molt per fer, ja que defensivament vam cometre molts errors. Seguirem treballant per a continuar amb els bons resultats!!

Gràcies a tota la gent que vau animar l'equip i ens veiem la setmana que ve!!

En breu podreu vore totes les fotos de la presentació i del partit.