martes, 26 de febrero de 2013

UE BETXÍ 25 - 24 CH VILAREAL

Després d'un dissabte on els juvenils i les infantils femenines van aconseguir la victòria, mentre que les chiques juvenils van perdre un partit que tenien guanyat, va arribar el diumenge, el qual ens deixava un partit a una hora poc habitual.

A les 12 del matí vam tindre que jugar un partit molt complicat i disputat, contra un rival que sempre ens complica molt els encontres. Però finalment, després d'un partit en el que vam cometre molts errors i en els últims 3 minuts quasi es donava per perdut, ja que perdíem per un gol i teníem un jugador menys al camp. Tot i això, l'equip va traure la força que ens caracteritza i, junt amb una mica de sort, va aconseguir marcar dues contres seguides i situar-se un gol per davant, quasi finiquitant l'encontre (només quedaven 30 segons i ja amb igualtat de jugadors).

Del partit hi ha ben poc que pugam extraure com a bo, ja que el joc va deixar molt que dessitjar, però remarquem que es van aconseguir els dos punts i continuem defensant la 3ª posició i apretant al BM Benicàssim, en la segona (tot i que està una mica lluny per als pocs partits que queden).

La setmana que ve jugarem contra el BM Almassora en casa una altra volta i després la plantilla i alguns directius celebraran el bon treball de la temporada a les festes de la Magdalena de Castelló.

No hay comentarios:

Publicar un comentario