domingo, 23 de febrero de 2014

UNA VICTÒRIA MOLT TREBALLADA

UE BETXI 32 - 31 BM VINARÒS

Com ja podíem preveure, complicat partit el viscut ahir al pavelló municipal. Un combatiu Vinaròs ens feia una visita poc amistosa, ja que, al igual que nosaltres, volíen guanyar el partit i encarrilar l'eliminatòria per tal de facilitar-se l'accés a la Fase d'Ascens 2014. Però, tot i la "no bona" classificació lliguera, els nostres jugadors no s'anaven a rendir en cap moment i van donar la cara davant de la bona entrada que presentava el municipal.

Del partit, ja que tenieu el vídeo disponible, poc hi ha que parlar. Els nostres van fer una primera part pràcticament perfecta aconseguint en diversos moments 6 gols de diferència a favor. Tot i açò, ens vam desunflar una mica al final i els àrbits van decretar la fi de la primera part amb una diferència de 4 gols (18-14). La segona part, com ja és de costum, va començar dubitativa per al Betxí i l'equip llangostiner va apropar-se a 2 gols. Menys mal que vam reaccionar, ja que de seguida vam tornar als 4, 5 i fins i tot 6 gols de ventatja. A partir d'ací, a falta de 10 minuts per a la conclusió de l'encontre, els nervis van aparèixer i les imprecisions per part dels dos equips van ser clares, siguent un poc més pronunciades en els nostres, tirant per la borda bones ocasions i malgastant possessions que, de haver sigut millor gestionades la diferència, tal volta, haguès sigut una mica més amplia. Podem dir que, degut a com es va desenvolupar el partit, el Vinaròs va tindre molta sort al només perdre per un gol de diferència, ja que això els manté vius a l'eliminatòria i, és més, els sitúa com a favorits per guanyar els encreuaments, ja que allí serà molt difícil obtindre la victòria. Tot i açò, l'equip lluitarà fins el final.

Moltes gràcies a tots els aficionats per animar-nos fins l'últim minut i ja us informem de que per al cap de setmana que ve, el club posarà a disposició de tots els aficionats que vulguin, un bus. Per a nosaltres sería molt important sentir-vos ben a prop en Vinaròs, així que us demanem un xicotet esforç i que ens acompañeu per disputar tots junts el partit més important de la temporada!!

En breu ficarem al Facebook una enquesta per a fer-nos a la idea de quanta gent, més o menys, viatjarà a Vinaròs el dissabte dia 1. Us demanem  participació, per favor, així serà molt més fàcil organitzar-lo tot per als joves i festers, cal dir que existeix la combinació de vindre a vore el partit amb el nostre bus i després tornar amb el dels quintos, pagant prèviament el tiquet per reservar la vostra plaça).