lunes, 3 de marzo de 2014

MERESCUT PREMI PER AL SÈNIOR!! SOM A LA FASE D'ASCENS!!

BM VINARÒS 25 - 28 UE BETXÍ




L'objectiu amb el qual vam iniciar la temporada s'ha fet realitat. Hem patit i treballat molt durant una lliga en la qual no hem sabut mantindre un ritme de victòries i de joc adeqüat per acabar a les primeres posicions, però tot i això, hem sabut preparar tàctiment l'eliminatòria contra Vinaròs, dominant en joc els dos partits i també, perquè no dir-ho, al marcador, tot i que els dos encontres van acabar prou igualats pel coratge i la pegada que els caracteritza i els nervis d'un Betxí que no va saber templar-los en cap moment de l'eliminatòria.

Per tant estem d'enhorabona!! El nostre equip sènior torna a ser a una fase d'Ascens per una plaça a 2ª Nacional, siguent la tercera volta en quatre anys que ho aconseguim (açò ens fa pensar que estem fent les coses prou bé i que el bon i dur treball realitzat amb la cantera està donant uns resultats inmillorables). Però hem de destacar que açò és un gran premi també per a una afició que en cap moment ens ha fallat, inclús venint aquest dissabte a Vinaròs amb un bus ple i fent molt més soroll que cap altre dia, siguent la clau d'aquesta gran victòria.

Del partit hi ha que dir ben poc, ja que teniu disponible el vídeo. Si alguna cosa cal dir és que va ser una còpia del partit disputat a Betxí, llevant de dos fets: la primera part va ser dominada pel Betxí en gran part però els locals van reaccionar a temps i van empatar a 10 y al final del partit, després de guanyar per 5 gols de diferència, els nostres jugadors van poder aguantar i frenar en el moment just la remuntada local (van empatar a 20 i a 24) desmarcant-se finalment al marcador per jugar els últims 2 minuts amb la tranquilitat i alegría de saber que eren els guanyadors de l'encontre i de l'eliminatòria.

Per anar finalitzant la crònica, cal donar l'enhorabona al BM Vinaròs per la gran lliga regular que ha fet, quedant en 1ª posició i quedant a les portes de la Fase d'Ascens. De segur que a la copa i l'any que ve a la lliga tornen a donar guerra una altra volta, posant molt difícil les coses a tothom.

Les seus de la fase encara no es saben perquè la lliga a València i Alacant encara no han finalitzat, però en quant es sàpiga us informarem. El que sí que sabem ja és que aquesta setmana descansem i a l'altra comença la final a doble partit per saber qui serà el campió definitu d'aquesta lliga + playoff contra el BM Almassora, un altre dur rival i que, si volem guanyar, haurem d'esforçar-nos al màxim. 

Us hi esperem a tots dintre de dos setmanes!! Moltes gràcies per tot!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario