jueves, 20 de marzo de 2014

ÚLTIM ESFORÇ PEL CAMPIONAT

UE BETXÍ 22 - 22 BM ALMASSORA

Tot i arribar una mica tard, ací teniu una xicoteta crònica del partit del passat dissabte, on el nostre equip sènior va obtindre un bon empat a 22 contra un ben estructurat Almassora, segon classificat a la fase lliguera d'aquesta competició, a la qual només li queda l'encontre de tornada d'aquesta final (i els encontres pel rànking dels altres equips). Aquest partit que, pel resultat obtingut a Betxí, podem dir que és una final a partit únic i definitiva, es disputarà a Almassora en un día i horari atípic; el diumenge 23 a les 12:00 hores.

Si parlem del partit del passat dissabte, poc hi ha a dir, ja que, ambdós equips amb l'objectiu principal de la temporada aconseguit (obtindre una plaça en la fase d'ascens 2014), tot i ser una final, no van aportar una tensió màxima al seu joc i a l'encontre, provocant així molts errors, pèrdues de pilota i pocs gols, sense correr i sense donar-li velocitat al joc. Açò va fer que la gent no poguès gaudir de l'espectable que es mereixien, però al menys el partit si que va estar interessant fins el final, ja que fins els últims moments el resultat es va poder decantar d'un costat o de l'altre.

I ara sí, arribem al final de la lliga com volíem, a la final i amb possibilitats de guanyar el campionat, mantenint així la línea de bons resultats que l'equip manté ja 4 anys seguits (arribant a la fase en 3 d'aquestos 4).

Com sempre, preguem que acompanyeu l'equip en una nova oportunitat de guanyar un títol i que, tots els que pugueu, vingueu al pavelló Municipal La Garrofera d'Almassora per animar l'equip i empentar-los una volta més, ja que sense la vostra ajuda, res haguès pogut ser així.


BM ALMASSORA - UE BETXÍ
Diumenge 23 de Març
12:00h

No hay comentarios:

Publicar un comentario