miércoles, 26 de marzo de 2014

CORRECTIU DE CAMPIONAT

BM ALMASSORA 31 - 23 UE BETXÍ

Ja es podía preveure un ambient anormal als moments previs del partit, tal volta per l'horari atípic (Diumenge a les 12:00h) o per altres motius. La qüestió és que no vam encarar el partit com allò que era, una final de lliga definitiva, sense cap altra oportunitat de corregir els possibles errors. I, a més, el rival si que ho va fer, un Almassora amb moltes ganes de guanyar-nos i molt concentrat en tots els aspectes del joc, provocant, des dels primers minuts, que el marcador s'ampliara a favor d'ells de forma perillosa per als nostres interessos.

Com ja podeu preveure, la tónica del partit a la primera part va ser d'un Almassora impenetrable en defensa i molt solvent en atac, conseqüència de la nostra feblesa defensiva. Així, la distància al descans era de 19-11. A la segon meitat els nostres van decidir començar de nou, sense tindre en compte el marcador per tal d'intentar retallar distàncies i ficar una mica nerviosos als locals. Vam col·locar una defensa 4-2, trastocant una mica l'atac rival, el qual va començar a perdre molts balons, siguent aprofitats pels nostres ràpids atacs. Així vam retallar una mica la diferencia (a 5-6 gols); però no va servir de molt, ja que l'Almassora no es va ficar gens nerviós i enseguida va aconseguir penetrar de nou la defensa amb molta facilitat, arribant al final del partit amb el resultat de 31-23 i proclamant-se campió de la 1ª Autonòmica Grup Nord.

Per tant, només queda felicitar al BM Almassora, ja que és un campió de lliga més que merescut pel seu dur treball de tota la temporada i, per suposat, desitjar-los sort al seu grup de la fase d'ascens. I, per suposat i no ens cansarem de repetir-ho, moltíssimes gràcies a la gran afició que tenim, perquè quan pensàvem que no vindria ningú per l'horari atípic, ens van sorprende de nou acudint un gran nombre d'aficionats (inclús autoritats del poble, com l'alcalde, al qual donem les gràcies pel seu suport) i animant fins els últims minuts, quan ja estava tot perdut. No ens queda altra que demanar-vos disculpes per la mala imatge mostrada i dir-vos que intentarem esmenar-ho el pròxim partit!!

I després d'aquesta dura palissa, nosaltres que? Doncs es un pas enrrere i un correctiu molt dur (inmerescut per que els dos equips estan molt igualats, però merescut pel partit fet el diumenge), el qual ens ha de servir per agafar impuls, preparar amb treball dur aquestes setmanes la fase i arribar en un nivell òptim físic i de joc.

Pel moment, aquestes setmanes l'equip ha de jugar una copa amb equips del Grup de Castelló (els que ja hem jugat a la lliga). És una invenció que ha tingut la federació per tal de plenar el mes i mig que queda fins la fase d'ascens, ja que els equips de valència acaben la setmana d'abans de pàsqüa i nosaltres ens quedàvem sense jugar, perdent ritme.