lunes, 17 de noviembre de 2014

BM ALMASSORA "B" 27 - 38 UE BETXÍ

Recuperem la puntería de cara a porta en un partit que ens serveix per oblidar-nos del passat dissabte i aconseguir dos punts que ens separem de la zona baixa de la classificació.

L'encontre contra el segon equip del BM Almassora, equip que aquest any debuta a 2ª Nacional gràcies a la plaça que els vam cedir per no poder fer front a les despeses, va ser un test de concentració davant equips inferiors técnicament parlant. Sempre ens confiem en partits d'aquest tipus, però les coses han de canviar si volem optar a tots els objectius de la temporada; i pareix que ho estem fent. Molt seriosos en defensa, tot i que cal millorar la quantitat de gols encaixats ja que 27 són molts, i solvents en atac, mirant al porter a l'hora de llançar i materialitzant un alt nombre de gols.

Seguim quarts però açò no és com comença sino com acaba i, per tant, continuarem lluitant cada setmana. El pròxim compromís serà a Castelló, contra un altre equip "B".

Molta sort!!


Per cert: estem tenint problemes per actualitzar la taula dels pròxims partits. Fins que es solucionen intentarem ficar amb una entrada els horaris, però també podeu mirar-los des del menú que enllaça amb les classificacions de cada equip.

No hay comentarios:

Publicar un comentario